Petak, 30. Jula 2021.
Tuzlanski.ba logo

Vatreni u krevetu: Ove 3 krvne grupe kriju najbolje ljubavnike i ljubavnice

Preuzmite sliku

Postoje određene karakteristike ličnosti koje se vežu uz određene krvne grupe, a koje imaju utjecaj i na to kako se muškarci i žene ponašaju u krevetu.

Grupa A

Muškarci sa ovom krvnom grupom su romantični, strpljivi i smireni. Stidljivi su i neodlučni i uvijek poistovećuju seks i ljubav. Najčešće su nježni i pažljivi ljubavnici. Akcija u krevetu s takvim muškarcem je idealna ako oboje osjećate duboke emocije. Ali, njihove seksualne fantazije su raznovrsne, dok su u stvarnom životu veoma suzdržani. Zbog toga često ignorišu svoje želje. Ponekad im je potreban alkohol da bi se opustili.

 • Žene s krvnom grupom A usmjerene su na dom, ali u krevetu su nezainteresovane. Mnogo su im bitniji razumijevanje, povjerenje i skladan odnos od samog seksa.  One su najčešće pasivne ljubavnice, te ih je nemoguće navesti na eksperimente u krevetu. Ipak, ako muškarcu pođe za rukom da se oslobodi, opusti, one će se pretvoriti u vulkan strasti.

  Grupa B

  Muškarci s krvnom grupom B apsolutno su samostalni, često veoma tajnoviti i imaju neobavezan odnos prema seksu. Intimni odnosi za njih nisu povezani s ljubavlju i brakom. Lako ulaze u prolazne avanture, a privlače ih žene sličnih shvatanja. Za njih je seks samo zabava. Čak i kada se ne pokažu u krevetu, oni to ne doživljavaju tragično. Upravo zbog takvog ležernog stava otvoreno će razgovarati o svojim avanturama, i to do najsitnijih detalja, s partnerkama s kojima imaju ozbiljnije namjere.

 • Žene s krvnom grupom B su probiriljive i teže mijenjaju seksualne partnere. Ako su udate, teže harmoniji i komforu i često su ljubomorne. Sa druge strane, ukoliko su single, vole da flertuju bez ikakvih obaveza. One shvataju da je seksualnost važan dio privlačnosti, te su često neobuzdane ljubavnice koje seksu ne pridaju mnogo značaja. Mijenjanje partnera njima ne predstavlja problem.

  Grupa AB

  Muškarci s krvnom grupom AB neobuzdani su ljubavnici kojima je užitak jedini cilj. Rijetki su oni koji ulaze u brak. Veoma im je teško da svoju strast drže pod kontrolom. Međutim, oni seks i zavođenje pretvaraju u pravu umjetnost.  Privlače nježniji pol kao magnet, žene im bukvalno padaju u naručje čak i kada znaju da će biti zamijenjene za tren oka. Ako pristanu na brak, igra se mijenja. Kako se ne žene zbog seksa, tako i od partnerke ne očekuju da često obavljaju “bračne dužnosti”.

 • Žene s krvnom grupom A vrlo su neodlučne i sumnjičave. Ljubav i nježnost im je neophodna u svakom trenutku, a uživaju da se brinu o partneru. Kasno u životu otkrivaju čari seksa, zbog čega mnogo više u njemu uživaju. Intimne veze za njih su usko povezane s ljubavlju. “Ljekovite” su ljubavnice za sve koji imaju problema na tom polju. Vrlo su senzualne, osjetljive i lako postižu vrhunac tokom intimnog čina, nije im neophodan vješt partner. Svestrane su u seksu. Podjednako uživaju u nježnom i žestokom seksu. Imaju izrazito jak libido, te im druge žene mogu samo zavidjeti. (net.hr)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , ,