Ponedjeljak, 26. Jula 2021.
Tuzlanski.ba logo

Vaši neočekivani potezi koji će mu se svidjeti u krevetu

Preuzmite sliku

Ne postoji djevojka na svijetu koja ne pokušava na sve moguće načine da odgonetne šta to muškarci žele i vole u krevetu.

Nema sumnje da ste i sami mnogo puta čitali članke o tome – kako izludjeti muškarca u krevetu. Možda ste i tražili neke neočekivane poteze koji će zagolicati njegovu maštu. A ako i dalje želite da vaša intima bude uzbudljiva, redovi koji slijede bi vas mogli zanimati. Otkrivamo vam poteze kojima ni jedan muškarac u krevetu ne može da odoli, prenosi Ženski magazin.

Dopustite mu da preuzme kontrolu

Ako ste obično vi ta koja vodi glavnu riječ u krevetu, okrenite stvari naglavačke i prepustite njemu da određuje tok i tempo. Žene često misle da moraju da dokazuju koliko su vješte u krevetu, ali je ponekad istinsko osvježenje prepuštanje njegovim rukama. Dopustite i njemu da pokaže šta sve umije. Jednostavno mu recite “pokaži mi šta umiješ”. To je potez koji neće očekivati.

Učinite da predigra traje

Predigra je svakako jedan od očekivanih poteza u krevetu. Međutim zašto da sa njom započnete u krevetu. Neka ona počne znatno ranije tog dana, slanjem seksi sms poruka i zavođenjem na večeri. Učinite da ona bude nadogradnja glavnog događaja koja traje. Takođe kada konačno pređete na poljupce i dodire pobrinite se da se dovoljno posvetite svakom dijelu njegovog tijela.

Ponesite desert u krevet

Zašto stvari među čaršafima ne biste učinili još slađim? Da li je neko za malo šlaga, čokoladnog preliva ili sladoleda? Ako se ne plašite da malo napravite nered u krevetu, posegnite da nekim od ovih poslastica i iznenadite ga kada najmanje očekuje. Ovo je potez sa kojim nećete pogriješiti jer većina momaka potajno fantazira o ovakvom užitku.

Istražujte njegovo tijelo prstima

Ovo je potez koji se zasniva na vašem nivou smjelosti i osjećaju samopouzdanja. Imamo običaj da mislimo da su muškarci oni koji imaju magične ruke, ali je izvjesna moć i u ženskim rukama. Potražite sve te skrivene tačke na njegovom dijelu tijela koje ga izluđuju. Ne preskačite dio između njegovog ponosa i anusa, koji je itekako osjetljiv. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,