Četvrtak, 1. Oktobra 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Vaša veza ne može biti uspješna ako se ne držite ove četiri stvari

Ljubav je osnova svake veze, no ako u njoj nedostaju neki ključni faktori, vjerovatno neće opstati. 

Životne vrijednosti i ciljevi razlikuju se od osobe do osobe, međutim neke su stvari iste u svakoj ljubavnoj vezi.

Kako piše Your Tango, ako se ne držite ove četiri stvari, vaša veza neće opstati.

Trudite se uskladiti rasporede 

Oboje imate puno obaveza, ali vas to ne sprječava da odete na spoj jednom sedmično i da se družite s prijateljima. Trudite se uskladiti svoje rasporede, prilagoditi se jedno drugome jer vam je stalo provesti kvalitetno vrijeme skupa, prenosi index.hr.

Realni ste 

Ne očekujete jedno od drugog neprestane poruke i pozive i ne ljutite se na svoju bolju polovicu ako vam od umora zaboravi poslati poruku za laku noć. Jako je važno biti svjestan činjenice da smo svi ljudi i da griješimo, da imamo i mane i vrline i da ne možete očekivati od nekoga da u svakom trenutku bude savršen i sjajno raspoložen.

Dobro funkcionišete i zasebno i zajedno

Nije normalno biti ekstremno ovisan o partneru. Sjajno je imati nečiju potporu, no bitno je ostati svoja osoba. Koliko god ste zaljubljeni u svog partnera, ne zaboravite na činjenicu da jedina osoba koja će zauvijek biti s vama ste upravo vi i posvetite se sebi i ljubavi prema sebi kao individualcu.

Vjerujete jedno drugom

Dobro komunicirate sa svojim partnerom, dobro ga poznajete i vjerujete mu. Ako vam nešto smeta, to odmah rješavate i ugodno vam je pričati s njim o svemu. Ipak je on vaša odabrana osoba.  (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,