Subota, 24. Jula 2021.
Tuzlanski.ba logo

Uz ove tri riječi osvojićete i najvećeg zavodnika

Preuzmite sliku

Jedna jedina rečenica može promijeniti vaš seksualni, ali i cijeli intimni život, a njega će potpuno razoružati i obožavat će vas 24 sata. Ipak, pripazite kada je i kako upotrebljavate.

“Želim te odmah” – vrlo jednostavno i maksimalno efektno.

Zašto? 

Ukoliko izgovorite tu rečenicu dok mu otkopčavate pantalone dogodiće se čudo. Ali, ako je izgovorite na neočekivanom mjestu, na primjer dok izlazite iz kina još je opasnija – podivljaće čim je čuje!

“Rečenice izrečene izvan konteksta, odnosno kad ih najmanje očekuje pravi su okidač muške želje i seksualnog naboja”, tvrdi Stefan Johnson, psihoterapeut i direktor Men’s Centra u Los Angelesu.

On dalje kaže:

“Kad je muškarac erotski iznenađen, njegov mozak oslobađa endorfine i neurotransmitere koji pojačavaju transimisiju impulsa te utiču na raspoloženje, odnosno dovode ih u stanje potpune seksualne nadraženosti”.

Dodatni bonus ove proste rečenice jeste mogućnost njenog višestrukog tumačenja, što muškarcima ostavlja prostora za živahne fantazije o sirovoj i spontanoj igri koja sledi. Poenta je u tome da rečenicu upotrebite strateški i izgovorite je u pravom trenutku. Time ćete naglasiti svoju odlučnost da mu priuštite istinsku zabavu.

“Ako mu šapnete ovu rečenicu dok ste negdje gdje nema šanse da imate odnos, npr. u automobilu gdje niste sami onda je ona besmislena”, navodi Sedi Alison, seksualna terapeutkinja dodajući da muškarci obožavaju dominantne djevojke.

Nije to samo vaša dužnost prema njima niti zadovoljavanje njihovih želja, nego takva situacija i vama može priuštiti niz zadovoljstava.

“Kad žena krene u ostvarenje svojih želja, ona dobija osjećaj snage i važnosti”, kaže Alison. Morate znati da se frajeri često osjećaju zapostavljeno, a kad im kažete “Želim te odmah”, to im je znak da su još tražena i cijenjena roba. (super žena)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,