Srijeda, 28. Februara 2024.
Tuzlanski.ba logo

Uz ove poze u krevetu stvorit ćete veću bliskost s partnerom

Preuzmite sliku

Partner neka sjedne na stolicu, a partnerica neka mu sjedne sučelice u krilo sa savijenim koljenima prebačenim sa svake strane partnerovih bokova, u pozi sedla. Partnerima su ruke slobodne, pa i njima mogu pokazati koliko vole ono što rade jedno drugomu.

– Poze u kojima ste okrenuti jedno prema drugome dobre su kad želite pokazati ljubav i privrženost, gledati se u oči tokom seksa ili dodirivati drugu osobu koliko god možete – objašnjava Marisa Bennett, autorica seksualnog priručnika “Pedeset nijansi ekstaze”. Dok partnerica sjedi u partnerovu krilu, lako je pustiti ruke da lutaju i istražuju.

– Svi smo navikli slijediti istu rutinu i lako je skliznuti na one iste užarene tačke koje dodirujemo svaki put. Stoga kad budete isprobavali ovu pozu, pustite rukama neka se pokušaju igrati na neke nove načine – savjetuje Bennett.

U oči se možete gledati i legne li partnerica na bok, savije gornju nogu i položi je ispred sebe. On se smjesti među njezine noge i uđe u nju. Ruke su mu na njezinim leđima.

 • – Poza ključa je intimna, ali taj položaj može izazvati ukočenost u leđima i ramenima. Zato neka vam ulje za masažu bude pri ruci. Ovo je izvrsna poza jer se partnerica izvija pod neobičnim kutom, što vam omogućuje da se pripijete jedno uz drugo – kaže Bennett.

  Krevet kao oslonac

  Želite li se gledati u oči u stojećoj poziciji, iskoristite krevet. Partner neka stane uz krevet, okrenut leđima. Ona ga obgrli rukama, podigne noge na krevet i postavi stopala sa svake strane partnerova tijela. On je jednom rukom privlači k sebi, a drugu joj drži pod bedrom kao dodatni oslonac. Ona se može, oslanjajući o krevet, podizati i spuštati.

  Obraz uz obraz

  Ona potrbuške legne na rub kreveta podupirući se rukama o pod. Partner se ispruži preko partnerice, a dlanove položi na pod pokraj njezinih. Zato što se partner podupire rukama o pod svojom težinom, ne gnječi grudni koš partnerici. Tako ćete moći biti obraz uz obraz te jedno drugomu šaputati sve što poželite.

  Ostvarite maštariju

  Ona se popne na povišenu površinu, poput stola. Visinu površine najbolje je odrediti prema njegovoj visini. Ako mora stati na prste ili sagnuti se, tražite drugu. Ona mu se okrene leđima i čuči raširenih nogu. Ruke može staviti pred sebe kao oslonac. On stoji uspravno, a zdjelica bi mu trebala biti potpuno priljubljena uz njezinu guzu. (ljepotaizdravlje.hr)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , ,