Četvrtak, 19. Maja 2022.
Tuzlanski.ba logo

Uvijek je željela imati djevojčicu: Nakon osam dječaka misli da karma nije bila na njenoj strani

Preuzmite sliku

Iako to nikada ne bi priznale, većina budućih majki ima želju vezanu za spol svog djeteta. Yolancia Palmer tokom svog odrastanja uvijek je sanjala da će jednog dana imati djevojčicu, ali nakon što je rodila osam dječaka, počinje razmišljati da se to nikada neće dogoditi.

Ranije ovog mjeseca mama iz Nashvillea dočekala je još jednog dječačića s partnerom Michaelom Rosariom. U viralnom TikToku, par je pokazao cijelu porodicu i novo pojačanje koje su dobili, prenosi Večernji list.

Dok je držao novorođenog sina, Michael se našalio: – Kad je vaša supruga mislila da će jednog dana dobiti djevojčicu! –

@that_rosario_lifeYes we are missing one🥺 but mamas outnumbered !!! #TostitosUnspokenBonds #boys #trend #ohthepalacios♬ Touch Down 2 Cause Hell – Hd4president

Yolancai i Michael su roditelji Jamela, 12, Michaela Jr., 9, Angela, 7, Gimanija, 5, Armanija Chula, 3, Sincre, 1, i Khaze, koji ima 3 sedmice. Jednog je sinčića izgubila u trudnoći.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 👻Yalancia (@that_rosario_life)

U drugom videu, Yolancia je rekla kako je njena mama uvijek željela da i ona ima djevojčicu kako bi mogla u potpunosti razumjeti kroz što je prolazila dok je ona bila tinejdžerica, prenosi Večernji list.

– Moja mama rekla mi je da jedva čeka da jednog dana dobijem kćerku. Kome je još majka to govorila? Karma je bila na mojoj strani – napisala je u videu.

@that_rosario_lifeWho else mom used to tell them this karma missed me🤣 #momjokes #momhumor #boymom #fyp #karma #TeamUSATryout #ConjuringHorror♬ Touch Down 2 Cause Hell – Hd4president

Korisnici društvenih mreža bili su iznenađeni izgledima da se osmero dječaka rodi uzastopno. “Osam! Već sam se iznenadio na četiri, ali onda su nastavili dolaziti”, komentarisao je jedan korisnik, dok je jedna korisnica rekla: “Deveta će biti djevojčica!”  (Tuzlanski.ba)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 👻Yalancia (@that_rosario_life)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , , , ,