Srijeda, 20. Januara 2021.
Tuzlanski.ba logo

Usamljenost usljed pandemije riješila lutkom na napuhavanje: “Sada imam idealnu prijateljicu i saputnicu”

Preuzmite sliku

Do pandemije korona virusa fotografkinja Helen Rimell izlazila je s prijateljima barem četiri večeri u sedmici pa kad su u martu počele mjere izolacije i distanciranja, počela je, kaže, paničariti kako će odjednom toliko vremena provoditi sama u svom londonskom stanu.

Jednu je večer tako zabrinuta šetala, a pred nogama joj se stvorilo rješenje – na podu je ležala ispuhana seks lutka. – Uočila sam je i iz nekog je razloga skroz zarobila moju maštu. Pomislila sam kako bi joj ime trebalo biti Gladys, a na putu do kuće počela sam zamišljati kakav joj je bio život. Kad sam sutradan opet izašla u šetnju, Gladys je bila na istom mjestu – priča Helen koja se, kaže, sažalila nad ovom lutkom, a onda i pomislila kako jedna drugoj mogu praviti društvo, prenosi Večernji list.

 • – Zvuči ludo znam, ali i zabavno! – rekla je, a kako je Gladys bila probušena i nije se mogla popraviti, online je naručila istu takvu. – Ja tada nisam imala nikog s kim bih provodila vrijeme jer živim sama, a s dečkom sam tek počela izlaziti pa je bilo prerano za zajedničko useljavanje – kaže, pa joj se seks lutka na napuhavanje učinila kao savršeno društvo.

  Od tad je Gladys stalno uz Helen koja za seks lutku kaže da je ‘idealna prijateljica i suputnica’ jer se nikad ne žali.

 • – Prvu večer kad je stigla smo se uredile i skupa pile koktele. Ona je nešto niža od mene ali neka joj moja odjeća odgovara – objasnila je fotografkinja koja sad uz svoju, pegla i odjeću za plastičnu prijateljicu.

  – Bitno mi je da smo obje uredne, a i zabavno je smišljati modne kombinacije – ispričala je za portal Closer Online.

  – Brzo nakon što je došla ja sam počela kašljati i osjećati umor, a onda mi je stigao test pozitivan na Covid-19 – kaže, a bilo joj je lakše jer je cijelo vrijeme imala društvo. I premda su njih dvije na početku poznanstva većinu vremena provodile doma, od nedavno stalno skupa izlaze pa Gladys privlači poglede znatiželjnika. Helen kaže kako joj to ne smeta, a bitno joj je samo da se dobro provode.

 • Navečer se prijateljice obično opuštaju uz filmove, a fotografkinja kaže kako jednu vrlinu kod Gladys posebno cijeni – ako i ima prigovor, nikad ne kritikuje njen izbor. (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje