Subota, 1. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Urnebesne replike ženskih fotografija: Muškarci odlučili da poziraju kao žene (FOTO)

Preuzmite sliku

Inspirisani načinom na koji se žene predstavljaju na Instagramu, muškarci su napravili replike ženskih fotografija na ovoj društvenoj mreži. Uloge su se zamijenile i nastali su ovi prizori.

Žene često upute Instagram pozdrav iz kade i to uz zavodljiv pogled. A kupanje u kadi pruža pravo uživanje. Obavezno to opuštanje prati i maska na licu.

Žene su odavno prešle granicu intimnosti, pa na Instagramu dele baš svaki detalj iz života, pa tako i male rituale uljepšavanja.

Što to ne bi radili i muškarci?

Žene nas na Instagramu podsjećaju koliko vole svoje kućne ljubimce. Tu vrstu nježnosti u sebi nose i muškarci. To je taj zamišljeni pogled i selfie sa omiljenim ljubimcem spreman za Instagram promociju.

“Čitanje omiljenog časopisa i slatki zalogaji omiljenog dezerta tako prijaju”, žene to često govore. Ovaj muškarac je riješio da testira njihovu tvrdnju.

Žene treniraju jogu uvijek i svuda. I muškarci su prilično vješti u ovoj veštini.

Ženama nikad dosta sređivanja, i nikad dosta objavljivanja fotografija na Instagramu. Da li će i muškarci usvojiti te navike?

Žene ne mogu, a da se ne pohvale novim komadom nakita. Muškarcima to hvalisanje nije promaklo.

Pripadnice ljepšeg pola vole i da se pohvale ljepotom svoje kose. I to muškarcima nije promaklo.

Žene moraju da pokažu i koliko odjeće i obuće imaju u svojim ormarima. Muškarci ne razumiju baš najbolje tu njihovu potrebu, a ni prepune ormane.

Za dobro hvalisanje ženama posluže i izvajani trbušnjaci. U stilu “nije mi važno kako izgledam i tek onako objavljujem ovo” naprave hiljadu fotografija.

Muškarci su rekli svoje, a i brojni posjetioci ovog profila na Instagramu koju poručuju ostalima da prate ove duhovite momke. (zena.rs)

 

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , , ,