Srijeda, 8. Decembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Upoznali se i zaručili u roku od 24 sata: “Čim sam ga vidjela, osjećala sam se kao da je on taj”

Preuzmite sliku

‘Sjeli smo kraj rijeke. Bio je to savršen ljetni dan i spremala sam se donijeti najčudniju i najimpulsivniju odluku u životu. Prosidba je bila savršena,ali nikad nisam mislila da ću tako brzo reći da’

Žena koja je namjeravala odustati od internetskih spojeva je pronašla savršenog partnera na zadnjoj stranici ponuđenih muškaraca za spojeve i sada se sprema udati se za njega, prenosi 24sata.hr.

Komičarka Lorna Prichard, koja živi u Cardiffu, opisala je kako je započela s virtualnim spojevima kad je u martu počeo lockdown.

Pridružila se stranici za upoznavanje Hinge i priznaje da joj je to isprva bilo jako čudno.

Lorna je rekla da njen profil sadrži ‘nekoliko slika s mačkama, bez šminke, a biografija glasi: nastavit ćemo ako volite leću, mačke i Elvisa’.

No, nakon nekoliko virtualnih spojeva, Lorna se s nije uspjela povezati s nekim i odlučila je završiti ovu ‘avanturu’ s internet spojevima.

– Pomislila sam si, ajde još jednom ću provjetriti ima li ikog interesantnog na stranici i tad sam naišla na Lea, inženjera koji živi u Bristolu – ispričala je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lorna Prichard (@lornacomedy)

– Dosta smo razgovarali preko WhatsAppa i na kraju smo obavili dva ili tri video poziva – rekao je Leo

– Rekla mi je da voli plivanje i biciklizam koji su mi dva najdraža sporta – objasnio je.

– Od prvog trena je sve krenulo u pravom smjeru. Zvuči smiješno, ali čim sam ga vidjela, osjećala sam se kao da je on taj – dodaje.

Nakon sjajnog prvog spoja, par se odlučio sutradan ponovno sastati na pikniku.

– Sjeli smo kraj rijeke. Bio je to savršen ljetni dan i spremala sam se donijeti najčudniju i najimpulsivniju odluku u svom životu. Što se tiče prosidbe, bilo je savršeno. Ali nisam očekivala da ću reći da čovjeku kojeg sam fizički upoznala tek dan prije – ispričala je.

– Dan nakon tog prvog spoja sam je zaprosio. Mislio sam da je to pravi trenutak jer je postojala mogućnost da će proći dugo vremena prije nego što se opet vidimo – objasnio je Leo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lorna Prichard (@lornacomedy)

– Već sam imao prsten. Morao sam pitati njenu rodicu za veličinu njenog prsta – dodao je.

Par od tada živi zajedno i planiraju vjenčanje.

– Želimo se što prije vjenčati. Ideja je napraviti vjenčanje u Cardiffu jer je tamo većina moje porodice i prijatelja – rekao je Leo za britanski Mirror (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,