Nedjelja, 28. Novembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Udala se sama za sebe, pa se nakon 3 mjeseca razvodi: “Ponovo vjerujem u ljubav”…

Preuzmite sliku

Uvijek sam se plašila biti sama, ali sam shvatila da moram naučiti osjećati se dobro o sebi. Kad se to dogodilo, odlučila sam to proslaviti, rekla je manekenka brazilskih korijena koja se udala sama za sebe…

Biti samac do kraja života dobilo je drugo značenje. Manekenka Cris Galera (33) odlučila je odustati od muškaraca te se u septembru udala sama za sebe.

S obzirom da nije pronašla muškarca svog života ističe da nije ‘razočarana’ što nema mladoženje i umjesto toga je prihvatila da bude sama. No, 90 dana nakon vjenčanja, traži razvod piše britanski Mirror.

Kako saznaju manekenka je od tada upoznala “nekog posebnog” i čak se počela zaljubljivati.

– Bila sam sretna dok je trajalo. Počela sam vjerovati u ljubav onog trenutka kad sam upoznala nekog drugog posebnog – objasnila je kako smatra da je vjenčanje za sebe bila najbolja odluka jer ipak ona je jaka, odlučna i neovisna žena.

– Uvijek sam se bojala biti sama, ali sam shvatila da moram naučiti osjećati se dobro o sebi. Kad se to dogodilo, odlučila sam to proslaviti – rekla je Cris.

Ispred katoličke crkve u Brazilu odakle je Cris i rodom pozirala je u zadivljujućoj bijeloj haljini koja je istaknula njenu figuru, a i pokazala zanimljive tetovaže, prenosi 24sata.hr.

– Željela sam istaknuti svoje najbolje osobine, svoje grudi. Nosila sam ubojiti izrez – samopouzdano je rekla Cris.

– Odlučila sam da više neću čitati komentare. Mišljenje drugih ljudi neće promijeniti ono što mislim o sebi niti mi išta pridonijeti – zaključila je.  (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,