Srijeda, 5. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

U viralnom videu upozorila ljude da ne kupuju hlače brenda koji je popularan i u BiH

Preuzmite sliku

Uvijek postoje određene stvari koje morate imati na umu pri kupnji nove odjeće, poput toga hoće li ići uz ono što već imate kod kuće.

Ili hoće li i dalje biti udobna nakon što se dobro najedete. Ali vjerovatno nikada niste pomislili da hlače mogu stvarati zvuk poput prdeža kad čučnete.

Korisnica TikToka Julia Leonard kupila je kožne hlače u Zari. Na snimku koji je podijelila na svom profilu upozorila je svoje pratitelje na skriveni talent koji te hlače imaju.

@julialennaaaSave yourself because I couldn’t 😭 ##zara ##leatherpants ##Boo ##funny ##embarrased ##storytime

♬ original sound – Julia

“Molim vas, samo nastavite gledati kupujete li u Zari. Ja sam kupila i obukla ove stvarno slatke kožne hlače i izašla sam jesti sa svojom porodicom u njima – hvala Bogu da je to bila samo moja porodica”, kazala je.

“Na izlasku je moja sestra ispustila telefon, spustila sam se po njega i to se dogodilo”, kazala je Julia i zatim pokazala kakav zvuk hlače proizvode.

“Dakle, evo upozorenja ako želite kupiti ove hlače – nemojte se saginjati “, dodaje.

“Zamislite da ste na spoju i to se dogodi”, “Sad ću ih kupiti samo da bih zezala ljude”, “Imam isti par i to mi se dogodilo kad sam sjela u Uber”, “Haha, zvuk je zaista poput prdeža”, samo su neki od komentara ispod videa.

Julia je još dodala kako je to njena porodica smatrala vrlo smiješnim pa su je tjerali da taj zvuk proizvodi iznova i iznova.

Iako je ona smatrala kako će ovim videom upozoriti ljude da ne kupuju spomenute hlače, dogodilo se upravo suprotno.

“Ljudi su me počeli ispitivati gdje i kako ih mogu kupiti”, kazala je. (index.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , ,