Petak, 23. Jula 2021.
Tuzlanski.ba logo

U vezi je sa poznatim ubicom iz veoma bizarnog razloga

Preuzmite sliku

Mariya Stewart iz američke države Arizone ima zaista neobične seksualne preferencije. Ona je, naime, hibristofiličarka, što znači da osjeća seksualnu privlačnost prema osobama koje su počinile teške nasilne zločine.

“Sa šesnaest godina sam shvatila da me fasciniraju Jeffrey Dahmer, Ted Bundy i Richard Ramirez. Proučavajući ih, shvatila sam da me privlače. Po cijele dane razmišljam o ljudima poput njih, ponekad čak fantaziram da sam njihova žrtva”, ispričala je za UNILAD.

Toliko je opsjednuta serijskim ubicama da je imena nekih od njih istetovirala na grudi, a s mnogima redovno razmjenjuje pisma.

 • Po zanimanju je vozačica kamiona, a u vezi je s poznatim ubicom čije ime ipak nije htjela otkriti. Svakih nekoliko sedmica čuju se telefonski, a ona ga uskoro planira posjetiti u zatvoru.

  “Sviđa mi se ideja da bi me u bilo kojem trenu mogli ubiti. Deset minuta s njima i to je moj kraj. Sviđa mi se strah. Sviđaju mi se njihovi umovi i kako su u stanju manipulisati ljudima. Njihova djela ne utiču na to kako ih ja doživljavam kako osobe”, kaže Mariya.

  Na pitanje kako bi reagirala da neko od njene obitelji postane žrtva, odgovorila je:

  “Ne znam kako bih reagovala. Vjerovatno bi me razljutilo u početku, no kasnije bih mu poslala pismo i pitala zašto je to učinio ili bismo razgovarali o nečem drugom. Pokušala bih ga razumjeti.”

  Sva pisma koje je dobila od ubica čuva u posebnom fasciklu, a na prozoru drži cvijeće koje je ubrala ispred rodne kuće Jeffreyja Dahmera. (index.hr)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje