Subota, 16. Oktobra 2021.
Tuzlanski.ba logo

U cilju da izgleda kao “razuzdana Barbie lutka” napravila mnoge korekcije: “Sve što je neprirodno me privlači”

Preuzmite sliku

Imala je samo 11 godina kada je započela s prvom modifikacijom tijela i od tada nije stala.

Chiara (19) iz Rima u Italiji imala je brojne modifikacije tijela, od rastezanja ušiju do tetoviranja očnih jabučica, ali onda je shvatila da želi izgledati više ženstveno. Počela je nositi ružičaste stvari, vježbati, uređivati se i šminkati, ali i razmišljati o novim korekcijama, prenosi Večernji list.

– Moj sadašnji stil inspiriran je ‘razuzdanom Barbie lutkom’. U odnosu na prije, sada nosim više mini suknje i majice s velikim rezovima. Također bih htjela povećati svoje grudi, kako bi bile što veće. Iako su sada dovoljne veličine, nisu neprirodne. Nisu toliko lijepe kakve bi bile da su umjetne. Sve što je neprirodno privlači me više nego prirodno – ispričala je.

Povećanje grudi ne bi bilo ništa čudno za Chiaru, koja je svoje tijelo počela mijenjati kada je imala samo jedanaest godina. Naime, tada je započela s rastezanjem svojih ušiju, a kada je napunila 16 godina počela je s mnogobrojnim tetovažama, prenosi Večernji list.

– Istetovirala sam svoje oči, lice i prsa. Imam 12 skarifikacija, dva solarna markiranja, piercing na obrazima, čak imam i piercinge na noktima. Moja strast je modifikacija tijela. Moju potrebu za preinakama ne diktira potreba za pažnjom. To je osobna potreba. – otkrila je.

Iako njen izgled često uzrokuje kritiku ljudi, ona ne planira stati. – Stvari koje radim nikada se neće svidjeti svima. Kada me ljudi osuđuju i nazivaju imenima, nije me dovoljno briga za to i ne smeta me. Meni njihove riječi ne čine nikakvu razliku. Sve što radim, radim za sebe, a ne za druge. Ovo je moj način da pokažem svoju istinsku sebe – zaključila je Chiara. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,