Utorak, 28. Marta 2023.
Tuzlanski.ba logo

Tri žene dijele jednog muža: “To je super jer je prezahtjevan”

Preuzmite sliku

Nick je sa svojom prvom suprugom već 15 godina, a u međuvremenu su u brak doveli još dvije žene. Njih tri su zaposlene, a on ne radi jer se ‘kralj rijetko pomiče na šahovskoj ploči’, pa tako i on.

Amerikanke April, Jennifer i Danielle tri su žene koje dijele jednog supruga, Nicka Davisa (39), i takav im brak odlično funkcioniše. Svi žive zajedno u kući i spavaju skupa u krevetu, prenosi 24sata.hr.

– Nick je zbilja zahtjevan, pogotovo u krevetu. Sretna sam što imam pomoć s njim – otkrila je April (38), koja mu je prva supruga.

 • Kako kaže, čak niti njegove seksualne potrebe nisu toliki problem, već i njegova osebujna ličnost. Nick ne radi, jer smatra da za tim nema potrebe, prenosi 24sata.hr.

  – Kralj se rijetko pomiče na šahovskoj ploči, a kraljica da – smatra Nick.

  April i Nick upoznali su se na fakultetu i zajedno su već 15 godina. Jennifer (25) je April upoznala na poslu, i uvela je u svoj brak prije pet godina.

 • – Jennifer je jako pametna i inteligentna, znala sam da će se odmah svidjeti Nicku – rekla je April, pa dodala da se Jennifer uz njih osjeća nepobjedivom.

  Trio je u svoj dinamičan život uveo i Danielle (22) prošle godine, a cijeli proces zabilježili su u reality TLC showu ‘Seeking Sister Wife’.

  Vesela ekipa nedavno je upoznala i najnovijeg člana, a to je kćerka koju je rodila Jennifer, malena Vera. S njima živi i Aprilin sin William, kojemu Nick nije biološki otac.

 • Nick se trudi odvojiti vrijeme za druženje nasamo sa svakom suprugom.

  – Nemamo tačan raspored za seks, činimo to kad ja želim ili kad one to žele – ispričao je Nick, pa dodao da se uvijek zabavljaju u dvoje.

  – Želim da svi budemo sretni i zadovoljni – rekao je. (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

     
  Ključne riječi: , , , , ,