Četvrtak, 9. Jula 2020.
Tuzlanski.ba logo
prijateljice koje trebamo
Preuzmite sliku

Tri stvari koje ovog ljeta trebate uraditi sa svojom najboljom drugaricom

Način života koji svakodnevno vodimo, nerijetko je užurban, stresan i iscrpljujuć i kada zastanete samo na trenutak i osvrnete se oko sebe, postaćete svjesni, koliko malo vremena provodite sa voljenim ljudima. S obzirom da je ljeto vrijeme koje svi koriste za neku vrstu odmora i oporavka, ovo je idealna prilika da svoje slobodno vrijeme provedete s voljenim ljudima i konačno doživite neku avanturu, te stvorite uspomene za pamćenje!

S obzirom da mi žene, uživamo u zabavnim i opuštenim druženjima sa najboljim drugaricama, neka ovo ljeto bude vaše ljeto, vreme kada ćete vi i vaše drugarice uraditi nešto što će vas dodatno zbližiti i već neraskidivu sponu između vas, učiniti još čvršćom. Donosimo vam listu mini užitaka, koje ovo ljeto morate uraditi baš sa svojom najboljom prijateljicom, kako biste se još više zbližile, odmorile i u potpunosti uživale u zasluženom odmoru, piše Lepota i zdravlje.

Spa night

U zavisnosti od vaših godina, možete prirediti pidžama parti i same kod kuće uživati u improvizovanom spa tretmanu, uz gomilu smijeha i zabave, a ako ste ipak za ozbiljniju vrstu opuštanja, uplatite spa tretman sa svojom drugaricom i provedite cijeli dan opuštajući se u omiljenom welness centru, uz saunu, masažu i odlazak na bazen.

Upišite ljetni kurs

Vaša drugarica i vi već duže vremena dijelite isto interesovanje za vajanje ili salsu, ali nikako nemate slobodnog vremena da se posvetite svojoj strasti i otpočnete novi hobi. Ljeto je idealno vrijeme da se zajedno zabavite, proširite svoja interesovanja i naučite nešto novo!

Zajedničko putovanje

Već dugo obećavate sebi da ćete zajedno otputovati pa makar na 3 dana, ali vas uvijek sprječavaju neusklađene obaveze, loša organizacija i nedostatak novca. Zato ovog ljeta otputujte zajedno i stvorite najluđe uspomene sa ljetovanja, posebno ako ste single i raspoložene ste za novinu u svom životu. Najbolja drugarica je sigurno utočište za svaku od nas i zato iskoristite ovo ljeto da se posvetite svojoj ženskoj “srodnoj duši” i nadoknadite svo vrijeme koje ste tokom radnih sedmica izgubile i provele jedna bez druge. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje