Utorak, 27. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Tri stvari koje će najjače uzbuditi svaku ženu

sex-poza
Preuzmite sliku

Savjeti za muškarce

sex-pozaOd kada je otkrivena Viagra koja je muškarcima itekako pomogla u ispunjavanju seksualnih užitaka ulažu se milioni kako bi se otkrila mala tabletica koja će isto učiniti za žene.

No za razliku od muškaraca kod kojih je sve vrlo jednostavno, kod žena je seksualnost nešto komplikovanija stvar.

1. Dani u mjesecu

Želja za seksom kod žena je vrlo promijenjiva. Naime, dokazano je kako žena u sredini menstrualnog ciklusa, točnije u razdoblju ovulacije ima najjači želju za seksom.

Istraživanja su dokazala i kako ttokom navedenog razdoblja žena luči hormon koji čak i muškarci mogu osjetiti te time postaje privlačnija i poželjnija pripadnicima jačeg spola. Upravo u tom razdoblju žena se najlakše uzbudi.

2. Faktor X

Ukusi su različiti i svaka žena, kada je riječ o seksualnoj privlačnosti, ima različite kriterije. No ono na što se ne može utjecati je faktor X – tajna formula zbog koje žene ‘padaju’ na određene muškarce. U anketi provedenoj na uzorku žena potvrđeno je kako je faktor-X kod svake žene različit.

Većina sudionica ankete kako ih na muškarcima seksualno privlači određeni dio tijela poput ruku, nogu, ramena, stražnjice, pa čak i dlanova, dok je nekolicina visinu, boju glasa, hod ili osmijeh izdvojila kao seksi osobine koje će ih uzbuditi na prvu.

3. Moć

Kada su u pitanju žene i seksualnost, riječ moć ne opisuje novac i društveni status već nešto sasvim drugo. Anketa je pokazala kako žene padaju na šarm i smatraju ga najmoćnijim muškim oružjem.

Smisao za humor, poznavanje bontona, romantika, elokventnost i široko znanje, samo su neki od stvari koje žene smatraju seksi i koje ih u samo sat vremena mogu snažno privući kod muškarca. (Zadovoljna.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: