Utorak, 28. Januara 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Tri najčešće greške muškarca zbog kojih je žena sklona prevari

Ove tri greške su dovoljne da muškarac otjera svoju ženu u tuđi krevet. Iako često on ne razumije kako je to uradio, i zašto je ona otišla…

Kažu da muškarcu žena treba samo u krevetu. Međutim, žene, sem kreveta od muškarca traže mnogo više…

Ti zahtjevi se mogu svesti na tri najvažnije stvari. A ako jedna od njih nedostaje, sve se ruši, piše Stil.

Zapamtite, svakoj ženi uvijek treba:

Zaštita: Ovo ne podrazumijeva samo da je zaštitite od huligana (mada je i to potrebno), već od manje destruktivnih stvari. Na primjer, zaštitite svoju ženu od vaše drage mame. Ovo je izuzetno važno svakoj ženi.

Morate znati na koji način da je spasite od zlog šefa, od materijalnih problema i loših poslovnih uslova.

Budite pravi muškarac koji će zaštititi ženu od onog čega se ona boji najviše na svijetu. Funkcija dobrog muža je da pruži ženi mir i sigurnost.

Ako niste bili tu kada je njoj bila potrebna zaštita, znajte da ste napravili veliku grešku!

Pomoć: To je najočiglednija manifestacija ljubavi. Ako uskraćujete vašoj supruzi pomoć, vi njoj u stvari govorite: ne volim te!

I šta onda da očekujete od nje? Ljubav? Razmislite ponovo!

Ako želite da budete pravi suprug – pomozite joj: sa bebom; kad ide iz prodavnice sa rukama punim namirnica; pomozite joj kad vidite da je došla sa posla umorna; kad je boli nešto, nađite joj se…

U suprotnom, žena će vidjeti da vi ne marite za nju i otići će drugome. Jer to će biti momenat kada će se u njenoj glavi roditi ideja za izdajom.

Emocije: Blizina  je neophodna. U krevetu su ženi potrebne emocije, a ne veličina i kvalitet pokreta. Ženi je potrebna strast, nježnost i velika želja. Bez obzira koliko je godina braka iza vas – ženi će uvijek biti potrebna emocija u krevetu.

Ako ona želi seks četvrtkom, a vi se četvrtkom opijate i gledate sport, ona će i dalje imati seks četvrtkom, samo to nećete biti vi! (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,