Utorak, 26. Januara 2021.
Tuzlanski.ba logo

Tortu za vjenčanje platili 4500 KM pa doživjeli užas (VIDEO)

Preuzmite sliku

Sve je započelo već samim dolaskom maldenaca u hotel gdje se održavala proslava kada su uvidjeli da catering nije dostavio hranu za uzvanike.

Vjenčanje bi trebao biti poseban dan u životu svakog para koji će ostati zapamćen do najsitnijeg detalja. Ipak, po lošem će ga pamtiti filipinska mladenka Shine Tamayo (26) koja sa svojim zaručnikom, Jhon Chenom (40) izdvojila više od 4500 KM za catering.

Oči su joj se napunile suzama od užasa kada su ona i suprug zarezali vjenčanu tortu i uvidjeli da je pola torte izrađeno od polistiren pjene, odnosno, od stiropora, piše Daily Mail.

 • Sve je započelo već samim dolaskom mladenaca u hotel gdje se održavala proslava kada su uvidjeli da catering nije dostavio hranu za uzvanike.

  Mladenci su otrčali u restoran preko puta po porcije rezanaca, riže i ostale ulične hrane koju su imali u ponudi, a sve je postalo još gore kada su zarezali tortu od dva sprata. Gornji je bio dobar, no donji sprat je bio samo ukrašeni stiropor, prenosi večernji.hr.

  Već ionako dovoljno pod stresom, mladenka više nije mogla suzdržati svoj bijes, pala je na pod i počela histerično plakati pred svima. Gosti su sve prijavili policiji, vlasnica cateringa je uhapšena, ispitana i puštena no sudit će joj se zbog prevare.

  Mladenka je odlučna u stavu da joj ne želi oprostiti što se na dan svog vjenčanja osjećala poniženo, i želi da “kuharica” završi u zatvoru.  (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , ,