Utorak, 4. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Top deset ženskih seksualnih fantazija

fantazije
Preuzmite sliku

O kakvom seksu maštaju žene? Iznenadiće vas da nisu mnogo daleko od muških sanjarenja

fantazijeMožda mislite da žene na seks gledaju romantično i emotivno, ali zapravo imaju vrlo slične seksualne fantazije kao i muškarci.

Predstavljamo vam deset najčešćih:

1. Fantazija o silovanju

Ovo možda zvuči neprirodno, ali mnoge žene maštaju da ih muškarac maltretira i „uzima” na silu.

Ipak, čak i u maštanju, svjesne su da je ponašanje muškarca iz snova samo gluma i da nikada ne bi pristale na takav realan odnos. Ukoliko neki muškarac to ipak pokuša, neka se dobro čuva, jer su žene snažnije nego ikada.

2. Striptizeta

Koja žena ne bi željela da je striptizeta? Čim popije malo više alkohola, većina žena pomalo gubi kočnice, ali se minimalan broj njih usudi da skine neki komad garderobe sa sebe. Međutim, one sanjaju da se skidaju pred publikom i da im muškarci stavljaju novac u tange.

3. Zamjena uloga

Žene se često pitaju kakve bi bile da su muškarci. Doduše u većini fantazija ne nalaze se djevojke, nego njihovi partneri. Vjerovatno je jako malo muškaraca spremno da izađe u susret takvom sanjarenju.

4. Grupni seks

Ovo je jedna od najvećih fantazija i muškaraca i žena. Muškarci sanjare o „trojci” sa egzotičnim Azijatkinjama ili Afrikankama, a zanimljivo je da slične predstave o grupnom seksu imaju i žene. Doduše, veliki broj njih mašta o tome da im njihov dragi predloži grupni seks sa njegovim najboljim prijateljem.

5. Prelijepa žena

Ne prihvataju sve žene ovako kontroverzne fantazije, ali veliki broj njih tajno mašta o tome da ima seks sa nekom poznatom damom. Žene fantaziraju o tome kako bi im bilo sa nekim ko je istog pola i ko tačno zna šta u kom trenutku treba da radi.

6. Egzibicionizam

Mnoge žene maštaju o tome da imaju seks na javnom mjestu gdje ih može vidjeti veliki broj ljudi. Takve pomisli mogu je dovesti do ludila i dok je u krevetu.

7. Submisivna

Žene požele da s vremena na vrijeme urade nešto neobično. Naprimjer, požele da im se njihov muškarac obraća bez poštovanja i stida i govori im šta želi da radi.

8. Dominatriks

Ova uloga je potpuno suprotna ranije navedenoj. Neke žene bi željele da dominiraju nad muškarcem i zamišljaju šta bi sve mogle da mu rade.

9. Stranac u spavaćoj sobi

Žene se možda plaše dodira nepoznatog muškarca, ali ih to ne sprječava da o tome maštaju. Zato veliki broj njih sanja da neki potpuni stranac zaluta u njihovu sobu i strasno ih obljubi.

10. Više muškaraca

Ova fantazija uključuje više muškaraca od kojih svaki istovremeno zadovoljava ženu na različite načine. Svaka žena ima svoj omiljeni broj koji varira od tri do čak desetak.

Tuzlanski.ba / B92

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: