Utorak, 5. Decembra 2023.
Tuzlanski.ba logo

TikTok zvijezdi nisu dozvolili jahati konja zbog njene težine

Preuzmite sliku

Bader je napisala da nikada ne bi htjela naštetiti malom poduzeću. No, rekla je da je šokirana načinom na koji je jedan od zaposlenika ranča razgovarao s njom, te se osjećala prisiljenom podijeliti svoje iskustvo.

Remi Bader, TikTok zvijezda poznata po svojim realističnim videima o isprobavanju odjeće, tvrdi da joj tokom nedavnog putovanja s drugim influencerima ranč nije dopuštao da jaše njihove konje zbog njene težine.

Bader, koja ima više od dva miliona pratilaca na TikToku, bila je u Montauku u New Yorku, s drugim influencerima na putovanju koje je organizovala kompanija Hampton Water Wine. U svojoj početnoj objavi na TikToku u subotu, Bader je podijelila video ranča, s tekstom preko njega.

@remibaderI've rode horses before and have never had this issue. Please adverise this on your signs for the future.♬ Gonna Fly Now – From “Rocky” – M.S. Art

– Bravo za Deep Hollow Ranch u Montauku što me natjerao da odem jer imam više od 108 kilograma. Ja sam prije jahala konje i nikad nisam imala ovaj problem – napisala je uz video i zamolila ih je da se u budućnosti bolje oglašavaju.

Čini se da Ranch ima dvije web stranice, a na jednoj postoji vodič koliku težinu konj može podnijeti. Vodič kaže da ‘jahač ne smije imati više od 15% težine konja’. Bader, koja se nedavno liječila od poremećaja prejedanja, odbila je dalje komentarisati incident, prenosi 24sata.hr.

 • U naknadnoj objavi na njenom Instagramu u nedjelju, Bader je napisala da nikada ne bi htjela naštetiti malom poduzeću. No, rekla je da je šokirana načinom na koji je jedan od zaposlenika ranča razgovarao s njom, te se osjećala prisiljenom podijeliti svoje iskustvo.

  @remibader #duet with @broudy.keogh ♬ original sound

  – Objavila sam s razlogom i to nije zato što mi je odbijeno da jašem konje. Shvatam, neka mjesta imaju zahtjeve za težinu i nikada ne bih željela povrijediti konje, ali radilo se o načinu na koji su mi govorili i o smijanju od strane vlasnika i načina na koji su prema meni ophodili generalno – napisala je.

  Bader je rekla da je njeno negativno iskustvo kasnije potkrijepljeno videom koji je objavio zaposlenik ranča, ‘koji je jasno rekao da me ne žele tamo zbog moje težine i da je to vrlo razočaravajuće’. (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , , ,