Ponedjeljak, 27. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Tetovirao je 90 posto tijela: “Mnogima smeta, nazivaju me vragom, ali ja ću nastaviti…”

Preuzmite sliku

Prvu tetovažu napravio je 2005. godine, a od tada svake sedmice napravi jedan novi komad na svom tijelu 

Remy je veliki obožavatelj tetovaža i modifikacija tijela, a cijelo svoje tijelo prekrio je tetovažama, osim nekoliko područja na licu koje je ostavio netaknutim. Osim svojih tetovaža, Remy ima piercing i proširivače na licu, kao što je onaj za uši, jedan iznad i ispod usana, prenosi Večernji list.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Remy (@ephemeral_remy)

“Već sam neko vrijeme u ovom životu i ljudi su se godinama vezali za različite aspekte mojih tetovaža, ali jedna stvar zbog koje se nikada neću ispričati je da se nastavljam mijenjati i rasti. Radit ću veće i zanimljivije tetovaže bez obzira smeta li to nekima ili ne”, ispričao je Remy.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Remy (@ephemeral_remy)

Prema LADBible, nije poznato koliko je Remy tačno potrošio na svoje tetovaže tokom godina, ali kaže da je svota ogromna. Međutim, nema planova za stajanjem te planira napraviti još ambicioznije i zanimljivije tetovaže.

“Kad se tetovirate svake sedmice dugi niz godina, dosegnete mnoge tačke koje biste mogli smatrati završetkom svog putovanja. No, u jednom trenutku samo putovanje postaje važnije od komada koje skupljate usput. Ako radite takve stvari samo za izgled, propuštate najbolji dio iskustva”, tvrdi on.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Remy (@ephemeral_remy)

Njegova ljubav prema tetovažama započela je 2005. godine kada je napravio svoju prvu tetovažu, a od tada, postupno je cijelo tijelo prekrio crnom bojom. No, voli se prisjećati starog izgleda te na svojim društvenim mrežama redovno objavljuje fotografije bez tetovaža.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Remy (@ephemeral_remy)

“Ako ste voljeli starije verzije mog izgleda, dobra vijest je da te fotografije još uvijek postoje. Sljedeći koraci bit će još ambiciozniji, stiže još mnogo više!”, zaključio je Remy.  (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,