Subota, 25. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Tetovaža napravljena prije pandemije sada dobila novo značenje: Zbog nelagode je mora sakrivati…

Preuzmite sliku

Cijelu pandemiju nosila je odjeću s dugim rukavima jer joj je bilo neugodno pokazivati tetovažu. 

Korisnica društvenih mreža, Leah, tetovirala se početkom marta prošle godine, netom prije nego što je koronavirus postao ozbiljna stvar i mnoge države su zatvorile svoje granice. Sada, samo jednu godinu kasnije, želi ukloniti svoju tetovažu jer je svi povezuju s ovom pandemijom, kako piše Mirror.

 • Njena tetovaža, prevedeno znači: ‘Hrabro i radikalno, odbijte nositi masku’. Iako je njena tetovaža prvo predstavljala da treba biti vjeran sebi i iskreno, sada se čini kao da odbija nositi zaštitnu masku za lice tokom pandemije, prenosi Večernji list.

  Cijelu stvar podijelila je u videu na TikToku kada se priključila trendu koji je tražio osobe da pokažu svoju najgluplju tetovažu. Njen video brzo je postao viralan i prikupio više od 600 hiljada pregleda.

  @wakaflockafloccar#stitch with @hannanicbic I could NOT have had worse timing. #fyp #foryoupage #tattoo #worsttattoo #winner P.S. I’m not anti-mask I promise 🤦🏻‍♀️

  ♬ original sound – wakaflockafloccare

  – Dakle, napravila sam ovu tetovažu. Želim je već par godina, a u osnovi znači biti vjeran sebi i i ne pretvarati se da si nešto što nisi. Napravila sam je 4. marta 2020. i kaže: Hrabro i radikalno, odbijte nositi masku – kaže u svom videu.

  Također je otkrila da je cijelu pandemiju nosila odjeću s dugim rukavima jer joj je bilo neugodno pokazivati tetovažu, ali da još nije sasvim sigurna hoće li je ukloniti ili ostaviti kao smiješnu priču za poslije pandemije. (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , , ,