Subota, 1. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Tamne i metalik boje noktiju hit za ovu jesen/zimu

tamne-metalik-boje-noktiju-hit-ovu-jesen-zimu
Preuzmite sliku

Glavni trend ove sezone biće tamne, zavodljive, ženstvene boje – tamnoljubičasta i crvena

tamne-metalik-boje-noktiju-hit-ovu-jesen-zimu

Pored torbi, cipela, nakita i kaiša, ne zaboravite na još jedan važan detalj – nokte. 

Otkrijte kakve boje i koji manikir će se nositi u sezoni jesen/zima 2012-2013. Glavni trend ove sezone biće tamne, zavodljive, ženstvene boje – tamnoljubičasta i crvena. 

Naglasak je na dubokim, tamnijim nijansama sa metalik podtonom i diskretnim sjajem. Tamnije nijanse nosite na noktima kraće dužine. Na predugačkim noktima izgledaju pretjerano.

Neutralne boje

Nijanse boje kože, nježno ružičaste i bijele nosile su se još proljetos, ali su popularne i ove jeseni. Ovakvi prirodni nokti uvijek su u trendu jer ih može te kombinovati uz bilo koji outfit. Da vam lak ne bi izgledao previše „ljetnje”, nijanse boje kože neka budu barem jednu nijansu tamnije od vaše boje kože.

Drugačiji francuski manikir

Francuski manikir ove sezone doživljava varijaciju: nosi se kombinacija diskretne boje cijelog nokta, na primjer bezbojne ili boje kože, i jarka ili tamna boja na vrhu nokta.

tamne-metalik-boje-noktiju-hit-ovu-jesen-zimu-slika-175751
Kreativni dizajn

Od tačkica, prugica, do komplikovanijih i kreativnijih, pravih malih umjetničkih djela na noktima. Budite originalni!

tamne-metalik-boje-noktiju-hit-ovu-jesen-zimu-slika-175752“Polumjesec” manikir

Ova sezona donosi i jedan potpuno novi trend – “polumjesec ” manikir, ili obrnuti frenč. Donji dio nokta može te ostaviti bez laka, ili namazati svijetlu nijansu.

Metalik boje

Bez obzira na to da li volite sjajne, tamne, zlatne ili srebrne nijanse, ovakav “futuristički” manikir veoma je trendi ove jeseni.

“Ombre” nokti

“Ombre trend” karakterističan je mahom za kosu, odjeću, mejkap, a sada se vezuje i za nokte. Izaberite svoju omiljenu boju i nosite sve njene nijanse. Ipak, ovaj trend nije lako izvesti na noktima, pa je bolje da se obratite str učnjacima.

Tuzlanski.ba / Vijesti.me

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: