Nedjelja, 19. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Svi tipovi cura s kojima bi svi momci trebali izaći

ljubav-par
Preuzmite sliku

Ne želite propustiti alfa ženu, partijanericu i šašavu curu, vječna prijateljica i cura iz kvarta mogla bi postati duga veza, a neprikladna će vjerojatno biti najveća lekcija.

ljubav-par

Alfa žena

Ona ima više iskustva od vas, obično je starija i definitivno mudrija. Društvena je, ambiciozna i tačno zna šta želi pa i u spavaćoj sobi i izvan nje. Njezin su glavni aduti inteligencija i samopouzdanje. Veza s njoj ima potencijal da traje godinama, ali za to joj je potreban samouvjeren i siguran muškarac s druge strane. Tačnije, jedan od onih koji može biti doma s djecom bez osjećaja ugroženosti.

Dio ekipe

Ona je zgodna, ali pomalo nemarno odjevena i uvijek radije bira trenirku umjesto svečanih haljina. Vjerovatno ste se upoznali u lokalnom kafiću preko prijatelja, gdje ona puno radije provodi večeri nego u trendi klubovima. Voli ostajati kod kuće i s prijateljima se družiti uz dobru večeru, a u životu joj je prijateljstvo najveća vrijednost. Aduti ovakvog tipa su to što ne voli dramu i sukobe te je uz nju dobro raspoloženje zajamčeno. Veza je ugodna i stabilna, a traje onoliko dugo dok se jedna strana ne zasiti i odluči potražiti nešto uzbudljivije.

Partijanerica

Ona je rijetko budna prije podneva, poznaje na hiljade ljudi i uvijek ima rezervni plan u petak ili subotu navečer. Iako je fizički privlačna te ugodnog i druželjubivog karaktera s kojima šarmira sve oko sebe, ona baš i nije dobar materijal za curu. Završite li s njom, budite sigurni da ćete ponovno proživljavati tinejdžerska lumpovanja. Ovaj odnos nema velike izglede za budućnost, a vrlo je vjerojatno da će vas ostaviti čim joj se ukaže neka bolja prilika. Ipak, zabavno je dok traje.

Prijateljica

Ona je neko ko vam se oduvijek sviđao, ali niste htjeli ugrožavati dugogodišnje prijateljstvo. Vjerovatno će vas spojiti alkohol, ako već nije, a ako oboje niste u vezama, stvari će se razvijati spontano. Prednost ove djevojke je što ste pred njom potpuno opušteni, uvijek se smijete i dobro zabavljate. Iz ovakvog odnosa mogu nastati i duge stabilne veze.

par-krevet1

Šašava cura

Ona je pomalo uvrnuta, ima neobičan smisao za humor, upadljivo se odijeva, no u duši je prava dobrica. U nju se ponekad teško pouzdati jer planove mijenja u zadnji čas, a u tome se više oslanja na instinkt nego razumne odluke. S njom ćete večeri provesti u filozofskim raspravama, na najneobičnijim spojevima ili u strastvenom klinču. Njezin adut je spontanost i originalnost koji će vas osvojiti i omogućiti da se odvojite od surove realnosti, no ako ste vi praktičan tip koji voli planirati, veza nema baš šansi za uspjeh.

Totalno neprikladna cura

Bilo da je riječ o udanoj kolegici s posla, sestri od najboljeg prijatelja ili vašoj histeričnoj šefici, ima istine u izreci da je “najslađe zabranjeno voće”. S njom u vezi naprosto vam ne može biti dosadno, a život će vam se pretvoriti u dramu, pa i triler. Hodanje s nekim tko je potpuno pogrešan za vas jedan je od najboljih načina da shvatite što želite iz odnosa, ali i dobar način za stvaranje priča koje ćete moći prepričavati unucima. (24sata.info)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: