Četvrtak, 28. Oktobra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Svi teže ka idealnom tijelu, a ona na kukovima širim od dva metra zaradi hiljade dolara

Preuzmite sliku

Bobbi-Jo Westley (43) jednim poziranjem  pred kamerom zaradi i do 2000 dolara. Van rodne Amerike postala je čuvena širom svijeta. Svi žele da vide njene obline.

Bobbi-Jo, Amerikanka iz Pennsylvanije teška je 217 kilograma. A na kukovima širine 2,4 metra zaradila je bogatstvo. Pozira za ljubitelje krupnijih dama, koji plaćaju da bi je gledali. Ne vole svi vitke i tanane noge. Njene su teške 63 kilograma i muškarcima koji vole punije žene neodoljive su.

Ova dama majka je petoro djece i članica zajednice Super Size Big Beautiful Women. Od nastupa dobro zarađuje, sve je popularnija i u drugim dijelovima svijeta, a svojim izgledom izuzetno je zadovoljna.

 • kukovi-debljina-poziranje
 • – Jako se dobro osjećam u svom tijelu i ako od mene zatraže da se skinem u donji veš, to ću bez problema učiniti – kaže Bobbi-Jo.

  Pritom, napominje da se prilično zdravo hrani, ali je velika zbog problema sa štitnom žlijezdom. Salatu voli i mogla bi da je jede svaki dan, voli meso sa roštilja, a nije preveliki ljubitelj slatkog, osim torti.

  Oduvijek je, kaže, bila jače konstrukcije, a poslije svakog porođaja taložili bi se kilogrami, a štitna žlijezda dodatno je pogoršala stanje. Sve je to ostavilo posljedice po zdravlje.

 • kukovi-debljina-poziranje3
 • – Imam astmu, pa ponekad jedva hvatam dah. Još uvijek mogu da hodam, samo mi treba više vremena – kaže i dodaje da joj je cilj rekord u obimu bokova, koji trenutno iznosi 2,51 metar.

  Ponekad ležim u krevetu i razmišljam kako bi mi ovaj udah mogao biti i posljednji. Mogla bih imati najveće bokove na svijetu i bilo bi super da oborim rekord. Ali ako mi ljekari kažu da je bolje da smršam,  to ću učiniti. Ne želim umrijeti, želim da gledam svoju djecu i unuke kako odrastaju – rekla je Bobbi-Jo. (super žena)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje