Petak, 12. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Supruga uhvatila muža u prevari, njena staloženost ostavila sve bez teksta

Preuzmite sliku

Snimak staložene supruge koja prilazi stolu za kojim sjedi njen suprug i njegova ljubavnica i koleginica s posla postali su ozloglašena internet senzacija.

Minut i 15 sekundi čiste neprijatnosti pregledan je preko 10 miliona puta na društvenim mrežama TikTok i Twitter. Video je privukao veliku pažnju iz tri razloga – govora tijela supruga koji je jasno odavao da je “uhvaćen” i da nema povratka, izraza lica ljubavnice, ali i mirnog tona supruge kojoj je očigledno svega preko glave.

Kako se ispostavlja neimenovana žena je dugo znala za prevaru, ali je čekala pravi trenutak, tj. trenutak kada će supruga uhvatiti na djelu.

Na snimku supruga prilazi i pita – šta se događa? Poslije odgovora supruga da je na večeri, upitala je ženu za stolom “u kakvoj vrsti prijateljstva sa njenim suprugom”.

Neprijatna tišina i izraz lica ljubavnice koji jasno govori da su i njoj “prodate laži” završava se komentarom da on uživa na večeri, a djecu je ostavio na čuvanje prijatelju. “Odvratan si”.

Najviše rekacija na Twitteru bilo je na račun izraza lica ljubavnice.

“Ovih pet sekundi govori hiljadu riječi”, “Ali njen izraz lica, vrištim od smijeha”, “Da može umrla bi na mjestu jadna”, pisali su u komentarima.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,