Ponedjeljak, 27. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Suprug je prevario, a umjesto papira za razvod, osmislila je čudnu osvetu koju je malo ko podržao

Preuzmite sliku

Na Redditu je nedavno osvanula fotografija muškarca odjevenog kao djevojčica, a iza svega se krije osveta.

Naime, taj muškarac je prevario svoju suprugu, a umjesto papira za razvod ona ga je tražila da se odjene kao djevojčica, da sve zabilježe fotografijom i podijele na društvenim mrežama – kako bi ga ponizila onako kao što je on ponizio nju svojim činom.  Uza sve to, natjerala ga je da vozi ružičasti bicikl po naselju u kojem žive, s natpisom koji objašnjava situaciju i moli prolaznike da ga fotografišu.

  • Žena koja stoji iza svega objavila je sve na Facebooku i napisala: “Jeste li se ikada htjele osvetiti suprugu kako biste bili jednaki? Mene je moj prevario, a umjesto razvoda sklopili smo dogovor. Jednom sedmično mora nositi najgori mogući outfit. Mislite li da je naučio lekciju?”

    Kada je fotografija osvanula na Redditu, počeli su pristizati razni komentari, ali malo je onih koji je podržavaju – ljudi joj uglavnom savjetuju da traži razvod. “Jedino što je naučio jest to da može i dalje varati ako su ovako blage posljedice. Uz to, takvim outfitima se skriva, pa se i ne vidi o kome je riječ”, napisala je jedna osoba. (vecernji.hr)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , ,