Utorak, 6. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Super trik: Evo kako da spasite tepih od tragova namještaja

Preuzmite sliku

Svi smo se bar jednom susreli sa nekim problemom koji traje godinama kada je čišćenje doma u pitanju i za koji nismo mogli, bar ne tako brzo pronaći neko rješenje.

Bar jednom nam se desilo da prilikom većeg spremanja stana vidite tragove namještaja na tepihu. Ipak, postoji rješenje i za samo 15 sekundi može se ukloni udubljenja na tepihu nastala dugotrajnim statičnim namještajem koji se nije godinama pomjerao.

Brendon Plešak je treća generacija u porodici domara i poslom čišćenja bave se gotovo 40 godina. Na svojoj Tiktok platformi ovaj stručnjak rado dijeli sa svojim pratiocima savjete kako da ljudi očiste svoj dom i kako uopšte da prebrode strah od čišćenja. Za ovaj trik potrebni su vam samo pegla, ručnik i viljuška.

Korisnici su ga pitali da li je moguće i sa kockom leda isto to učiniti, na šta se on složio i odgovorio da je to odlična alternativa za koju je samo malo više vremena potrebno od pegle.

@cleanthatup How to remove carpet indents or marks in your carpet. #cleantok #howto #cleaningtiktok #cleanthatup #cleaninghack #carpetcleaning ♬ In Love With You – BLVKSHP

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , , ,