Subota, 28. Marta 2020.
Tuzlanski.ba logo

Koronavirus u BiH

ZARAŽENI

258

OPORAVLJENI

5

UMRLI

4
Preuzmite sliku

Stvar koja je u krevetu apsolutno nedopustiva

Istraživanje je pokazalo da žene vrlo često čak i prekidaju seks kako bi pogledale ima li novosti na njihovom smartphoneu. Možda je ženama sve teže zadovoljiti muškarce čija očekivanja rastu, 62 posto žena priznalo je da prekidaju seks kako bi se javile na poziv, pročitale i odgovorile na sms, e – mail ili provjeravaju novosti na facebooku.

Istraživanje je provedeno među ženama starijim od 18 godina u Velikoj Britaniji, a one su sve korisnice smartphonea i u vezi su najmanje godinu dana, prenosi cosmopolitan.hr.

Takvo ponašanje nije samo bezobrazno, već je odraz seksualne nezainteresovanosti, ravnodušnosti i nedostatka strasti. Ako vam muškarac tokom seksa radi nešto što vam ne odgovara, normalno je da ćete gubiti želju za seksom i da će uzbuđenje splasnuti. Stoga, razgovarajte s njim o vašim željama tokom seksa i riješit ćete sve poteškoće.

Istraživanje provedeno na portalu Confused.com pokazalo je da čak 51 posto ljudi koristi svoj mobitel dok su u društvu prijatelja, a njih 20 posto ga čak koristi na toaletu. Izazivaju li to naši mobiteli ovisnost?

U anketi provedenoj na 4000 žena, rezultati su pokazali da bi se njih 57 posto radije koristile svojim mobitelom, nego imale dobar seks.

Ovi rezultati su stvarno razlog za brigu, zato razgovarajte sa svojim partnerom i u seks uvedite različite novitete kako biste spriječili monotoniju. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,