Petak, 7. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Strijelci, vage, vodolije, najviše varaju, Bikovi su najvjerniji

seks-zenskaros
Preuzmite sliku

 

Iako nema univerzalnog pravila o tome da će vas određeni znak prevariti ili pak biti vjeran, generalno gledano postoje znakovi koji su skloniji aferama zbog svoje pustolovne prirode ili želje za uzbuđenjem. Među najvjernije znakove Zodijaka spadaju Ribe, Rakovi i Jarčevi, dok uzbuđenjima teže odole Strijelci, Vage i Vodolije.

seks-zenskaros

Ovan je rob strasti

Upusti li se Ovan u aferu, za to će brzo saznati svi u njegovoj okolini, jer teško ćute o svom ljubavnom životu. Strast je njihov pokretač, a zbog svog temperamenta i nepromišljenosti, moguće je da ostave svog stalnog partnera jer su se zaljubili. Najčešći razlog upuštanja u prevaru je potraga za uzbuđenjem koje nedostaje u njihovoj vezi, a ako ih se otkrije u aferi krivicu će pokušati da prebace na drugu stranu koja ih je zavela.

Bik voli uživanje, ali se prevare boji

Pripadnici ovog znaka su veliki ljubavnici, no u dugim vezama su vezama najčešće vjerni. Ako ih partner emotivno i seksualno zadovoljava i pruža im finansijsku sigurnost prevarom neće ugroziti odnos. Takođe su i izuzetno odani, a to isto očekuju i od svojih partnera. Najčešći razlog prevare kod Bikova je nedostatak fizičke intimnosti s partnerom.

Blizanci varaju emocionalno, a ne fizički

Nemiran duh Blizanaca podstiče ih da se uprkos dugoj vezi upuštaju u flert. Ipak, na sljedeći korak neće preći i zadržaće se na komplimentima i verbalnom nadmudrivanju preko SMS-a ili društvenih mreža. To se neće dogoditi ako im njihov partner i dalje predstavlja izazov, a ako ipak prevare, tada je to znak da je odnos definitivno gotov te time kreću dalje.

seks-nedostaje

Rak vara ako je nesrećan

Senzibilni i empatični Rakovi u ljubavi su vjerni, prvenstveno jer se vode onom “ne čini drugima što ne želiš da oni čine tebi”. Ako kod kuće prima dovoljno ljubavi i nježnosti, Rakovi su potpuno imuni na prevaru. To dobro znaju i njihovi partneri te ih ne smiju uzimati zdravo za gotovo, jer jedini Rak koji vara jeste onaj koji se osjeća nevoljeno i nesrećno.

Lav voli uzbuđenje i pažnju

Drama i uzbuđenje su Lavovima omiljeni sastojak međuljudskih odnosa. Dodatni faktor koji ih stavlja u grupu znakova koji češće varaju jeste njihova stalna potreba da budu u centru pažnje. Ako želite biti sigurni da je vaš Lav samo vaš, tada nemojte zaboravljati da mu dajete komplimente, ali se i ponekad igrate s njim toplo-hladno kako bi ostao zainteresovan. Najčešće varaju s ljudima znatno mlađim od njih samih, jer ih privlači mladalačka energija.

Djevica vara ako želi da izađe iz veze

Djevice su ozbiljni pripadnici Zodijaka, prizemni su, te najčešće odani partneri. Srećni i zadovoljni u vezi neće razmišljati o “zabranjenom voću”, no prevara im postaje normalna stvar ako osjećaju da ih partner ne poštuje dovoljno ili im ne pruža sve što treba. Tada je afera oružje koje će im pomoći da bezbolnije izađu iz veze i zamisle svoj život s nekim drugim.

seks123

Vaga puno priča, a malo radi

Pravedni i pošteni pripadnici ovog znaka sve svoje obaveze shvataju ozbiljno, pa tako i one partnerske te su u principu vjerni. Ipak, oni su ljubitelji novog društva, komplimenata i flerta koji ih često vodi u neke neobične situacije. Najvažnije je da je Vagin partner ujedno i njen prijatelj na kog se može osloniti, jer će tada biti u najmanjem iskušenju da prevari.

Škorpija traži nova uzbuđenja u seksu

Mračni, tajanstvena i erotična Škorpija često se povezuje s prevarama, ali to ipak najčešće nije istina. Ako su zaista zaljubljeni, prevara im neće pasti na pamet. Ono što se može desiti je da im dosadi rutina u vezi, posebno rutina u seksu, pa će se upustiti u prevare za jednu noć koje nikad neće priznati stalnom partneru. Protivotrov za Škorpionovu prevaru je uvođenje noviteta u spavaćoj sobi, ali i povremeno pobuđivanje njegove ljubomore.

Strijelac voli zabranjeno voće

Slobodoumni, pustolovni i željni avantura, Strelčevi su skloni prevarama. Mogu biti u dugim i ozbiljnim vezama, no prevaru neće doživjeti kao nešto dramatično. Dapače, i sami će sebe lagati da se nije dogodila. Kod njih važi pravilo da prilika čini lopova, zato je najbolje da se što više vremena druže i zabavljaju sa svojim partnerom, po mogućnosti u zabavnim aktivnostima poput sporta. Isto tako, prevaru će oprostiti lakše nego drugi znakovi.

seks putovanja

Jarac je stub odanosti

Pripadnici ovog znaka su među najvjernijima u cijelom Zodijaku, prvenstveno zato jer oni ne doživljavaju prevaru kao nešto tjelesno, već najprije duhovnu izdaju. Može ih opčiniti neko, prvenstveno svojom intelektualnom stranom, no ništa više od flerta se neće dogoditi. Ako pak prevare, tada to čine na način kao i Djevice – afera je bijeg iz odnosa. Koliko vjernosti daju, toliko i traže nazad, pa nikada ne opraštaju varanje.

Vodolija izmišlja sopstvena pravila prevare

Pripadnici ovog znaka često tvrde kako nikada ne varaju, no istina je da je njihova definicija varanja mnogo tolerantnija nego kod drugih ljudi. Kako im rutina ide na živce, najčešće će prevariti s nekim ko je posve drugačiji od njihovog partnera, no sami će sebi objasniti kako je to bilo neizbježno pa ih ne grize savjest. Vodolija neće varati jedino ako zaista voli i zna da mu to partner neće oprostiti.

Ribe su glavni glumci u svojim fantazijama

Pripadnici ovog znaka žive u svijetu mašte, a ljubavni i strastveni scenariji uvijek se vrte u njihovim glavama. Postane li im veza dosadna i predvidljiva, tada će početi da maštaju o kolegi s posla ili nekom drugom iz okoline. Iako znaju da se zaustave na vrijeme, pitanje je da li će se u tom procesu zaljubiti ili ne. Partneri Riba treba da se trude da održe strast živom, jer im tada neće pasti prevara na pamet. (24sata.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: