Utorak, 3. Avgusta 2021.
Tuzlanski.ba logo

Status majke izazvao lavinu komentara: Zabranila sam mužu da kupa kćerke

Preuzmite sliku

Majka troje djece, dječaka i dvije djevojčice, izazvala je lavinu komentara nakon svoje objave na Facebooku u kojoj tvrdi da je vlastitom mužu zabranila da kupa njihove kćerke.

Kako je objasnila, ne osjeća se ugodno da muškarac, iako se radi o njihovu ocu, kupa djevojčice jer imaju ”različite dijelove tijela”, prenosi Večernji.ba.  ”Mužić je uznemiren jer sam mu rekla da ne želim da on pere naše dvije kćeri. Mislim da bi djevojčice trebale kupati njihove majke i da bi istu stvar trebali raditi očevi sa sinovima. Radi se o činjenici da majke i kćeri imaju jednake dijelove tijela, kao i muškarci i njihovi sinovi”, napisala je Australka na svom Facebooku.

Dodala je da joj je suprug negodovao zbog toga, ali da su njoj djeca na prvom mjestu. ”Muž misli da o njemu razmišljam na bolestan način, no to je tako za mene oduvijek. Ljudi ovih dana često igraju na kartu ‘bio sam zlostavljan’ i ne želim svojoj djeci ni na koji način dati priliku da uopće pomisle na to”, napisala je ova majka troje djece, piše Mirror. Njezin status podijelio je mišljenja, neki je razumiju i podupiru, dok je drugi napadaju da tretira supruga kao pedofila. ‘

‘Ne bi trebala tako razmišljati, stavljati svog partnera u istu kategoriju s pedofilima”, jedan je od komentara. ”Ova objava mnogo govori o tome kako vidiš sebe, kao i o tvojem negativnom načinu života”, napisala je jedna žena i dodala kako je tužno da ne da svojem suprugu da kupa vlastitu djecu.  Druga žena ju je optužila da seksualizira vrijeme za kupanje. ”A što je sa samohranim roditeljima? Zar bi oni trebali prestati kupati svoje sinove i kćeri za svaki slučaj?” još je jedan među brojnim komentarima.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,