Utorak, 15. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

“Sretnija sam nego ikad”: Napustila crkvu da bi radila kao striptizeta

Preuzmite sliku

Pastorica je napustila crkvu kako bi postala striptizeta i prikupila je hiljade obožavatelja koji plaćaju da bi vidjeli njene obnažene fotografije i snimke.

Majka troje djece Nikole Mitchell rekla je da je uvijek željela postati erotska plesačica, ali odgojena je u strogoj kršćanskoj porodici koja joj je prigušila snove. Prije nekoliko godina je priznala kako je biseksualna, a nakon što je napustila crkvu, počela se baviti striptizom i erotskim plesom.

Nikole redovno objavljuje provokativne fotografije na Instagramu, gdje je prati više od 42 hiljade ljudi, ali ima i uspješan profil na platformi OnlyFans, gdje ljudi plaćaju za njezine eksplicitne fotografije i snimke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikole Mitchell (@mitchellnikole) on

Otkrila je kako je u početku bila plaha i objavljivala fotografije u toplesu, no danas bez problema odrađuje snimke prema zahtjevima mušterija, prenosi Index.hr.

36-godišnjakinja je rekla kako je oduvijek željela biti striptizeta, ali odrasla je u strogoj baptističkoj obitelji pa je bila “indoktrinirana da vjerujem kako su moje želje i tijelo urođeno grešni i loši”.

Nikole se udala i postala pastorica, a kaže kako je njena porodica taj čin vidjela kao buntovni jer u njihovim očima “žena je za kuhinju i čuvanje djece”.

No kad su se Nikole i njen sad već bivši suprug priključili evanđelističkoj megacrkvi u St. Paulu u Minnesoti, kaže kako je “imala epifaniju koja je dovela do odluke koja mi je promijenila život”.

Kaže kako je ta crkva bila otvorena prema rodnoj ravnopravnosti u sklopu vjere i 2016. počela je preispitivati vlastitu seksualnost nakon što je otišla na kazališnu predstavu orijentiranu na LGBT zajednicu. Dodaje da je tad otkrila da je biseksualna i panseksualna.

Znala sam da ću, otkrijem li svoju neobičnost, izgubiti sve jer crkva nije dobrodošla prema queer ljudima“, rekla je. Kaže kako nije željela živjeti dvoličnim životom pa je zauvijek napustila crkvu, a o tome se otvorila i u snimci koju je objavila na YouTubeu 2017.

Nikole, koja se u međuvremenu preselila u Los Angeles i razvela od supruga, kaže da je sretnija nego ikad.

“Svaka osoba ima pravo izraziti se na bilo koji način koji joj se čini dobrim, a meni je ovo dobro”, dodala je.

“Moja je seksualnost nevjerojatno ljekovita i sveta. A kad je podarim ljudima, to ih blagoslivlja.” (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,