Ponedjeljak, 24. Januara 2022.
Tuzlanski.ba logo

Sređivanje na javnom mjestu, previše parfema: Stvari koje muškarci ne vole kod žena

Preuzmite sliku

Postoje neke stvari koje žene rade kako bi izgledale ljepše, a koje muškarcima smetaju. Donosimo vam kratak spisak sitnica koje muškarce tjeraju od nas.

 • parfemi-muskarci-zena-pozuda-strast-seks
 • Previše parfema

  Parfem bi trebao muškarce privući bliže. Ako vam se ne može približi na pola metra a da mu oči ne zasuze, pretjerale ste. Muškarci žele vaš parfem samo za njih a učinak kvari to da moraju ga dijele sa svima u prostoriji. Nemojte se polijevati parfemom, probajte suptilno stavite vaš omiljeni miris iza uha, na ručni zglob i iza koljena.

  Debeli sloj pudera

  Puder bi trebao biti nijansu svjetliji od boje vašeg tena i sakriti nepravilnosti koje nam je priroda dala. Ako vaš puder privlači previše pažnje, pogrešno ga koristite. Ono što najviše odbija muškarce je kada ga stavite previše, koristite pogrešnu nijansu ili ga ne utrljate dobro oko predjela čeljusti. Posvetite više pažnje tonu koji koristite, dobro razmažite i ponovno spužvom poravnajte sloj.

  Loša depilacija

  Dok neke feministkinje dižu glas protiv kulture koja se okreće tome da se žene briju i depiliraju, istina je da ni jedan muškarac ne želi dodirnuti nogu koja “bode”. Nema poente u trošnju

 • sredjivanje-sminkanje
 • vremena na kosu i šminku, ako vaš noge, ruke ili pazuh nisu glatki.

  Sređivanje na javnom mjestu

  Naravno, muškarci vole da su žene uvijek dotjerane. Nemojte im uništavati iluziju vašeg savršenstva javnim sređivanjem. Suptilno popravljanje karmina poslije večere je sasvim u redu, ali spremite češljanje, prskanje parfema i velike popravke šminke je za toalet. Nikako nemojte dozvoliti sebi da turpijate ili lakirate nokte na javnom mjestu. Provodite više vremena s njim, a manje s vašom šminkom.

  (zenskiportal.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje