Utorak, 3. Avgusta 2021.
Tuzlanski.ba logo

Smislio je genijalnu foru kojom baš svaki dan dobiva besplatnu hranu iz restorana

Preuzmite sliku

19-godišnji Noah Wille stekao je veliku popularnost na TikToku nakon što je otkrio svoju domišljatu metodu pomoću koje svaki dan dobiva besplatnu hranu iz restorana.

Iako nije najetičnija stvar na svijetu, mora se priznati da je Noin plan vrlo lukav. Bili su mu potrebni samo mail adresa, tablica u Excelu i popis restorana koji vas na rođendan časte besplatnom hranom.

“Davno sam napravio tu lažnu mail adresu koju još uvijek ponekad koristim i pomoću nje dobivam besplatnu hranu ili desert iz restorana”, kazao je Noah, koji je priznao da nije baš ponosan na to što radi.

@noahwilleFree food year round ##fyp ##foryou ##foryoupage ##xyzcba ##xyzbca ##TodayILearned

♬ original sound – noahwille

“Pronašao sam popis restorana koji nude besplatnu hranu za rođendan. Stoga sam ih sve stavio u tablicu i za svaki restoran stavio da mi je rođendan drugi dan u godini. Tako da 365 dana imam besplatnu hranu“, pojasnio je Noah.

Noah tvrdi da mu se ta metoda itekako isplatila.

Video u kojem je govorio o svojoj metodi dobivanja besplatne hrane objavio je na TikToku i postao je viralan. Do sada je prikupio preko 200 hiljada lajkova i gotovo milion pregleda. Ljudi smatraju da je njegova ideja veoma pametna. (index.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,