Subota, 18. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Sjajna poruka razvedenog tate o bivšoj ženi s razlogom postala hit

Preuzmite sliku

Muškarac iz Bostona pravi je primjer kako se roditelji trebaju ponašati nakon razvoda, bez obzira na sve izazove koji su pred njih stavljeni. Okolina mu se čudi jer je dobar i pažljiv prema svojoj bivšoj supruzi.

Naprimjer, za rođendan joj je pripremio iznenađenje. Ustao je ranije, kupio cvijeće i poklon i pomogao dječacima da pripreme doručak za mamu.

Billy Flynn nije pažljiv samo na posebne dane, nego svaki dan. Zbog učestalih pitanja na tu temu, Billy je odlučio razjasniti stvari na Facebooku i vjerujemo, mnoge je ostavio bez teksta.

“Odgajam dva malena dječaka, koji će na mom primjeru učiti kako da se odnose prema ženama. Kako se ja odnosim prema njihovoj majci utjecat će na to kako će se oni u budućnosti odnositi prema svojim djevojkama. Iako smo razvedeni, trebamo biti primjer. U pitanju je nešto veće od tebe samoga”, napisao je ovaj Amerikanac, ali i dodao da to u početku nije bilo nimalo lako.

“Morali smo naučiti lekcije. Nije lako, ali je moguće. Svoje lične probleme ostavite po strani kada su u pitanju djeca. Prerastite to. Ovo što trebate raditi je veće od vas. Odgojite dobre ljude, odgojite snažne žene. Molim vas. Svijet ih treba više, nego ikada”, zaključio je Billy Flynn.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,