Subota, 6. Juna 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Signali da je izgubio interesovanje, ali ne zna kako da vam kaže

Razgovor na temu „šta se dešava između nas“ neke ljude toliko plaši da ga izbjegavaju na sve moguće načine.

U međuvremenu, žena osjeća: nešto se promijenilo. Evo znakova da vas unutrašnji osjećaji ne zavaravaju.

To vam govori intuicija

Ne možete prevariti žensku intuiciju. Unutrašnja anksioznost ne dolazi niotkuda. Ne možete se iznenada probuditi ujutro sa osjećajem “nešto nije u redu”. Dakle, postoje preduslovi.

Prestao je da planira sastanke

Ako muškarac želi da komunicira sa vama, naći će vremena za vas čak i za vreme hitnog sastanka. Ako je sada previše zauzet i nemate pojma kada ćete ga ponovo vidjeti, to je loš znak, prenosi Ženski magazin.

Rijetko piše i zove

Dovoljno je da se pravda obavezama, gužvom, nagomilanim problemima ili pokvarenim telefonom. Istina je da ljudi uvijek pronađu vremena za nekoga ko im je važan. Samo se pokušava distancirati i odložiti odlučan razgovor.

Više se ne šali sa vama

Već je sve odlučio za sebe: vaš odnos ima tužan kraj. Stoga nema raspoloženja za humor i zadirkivanje. Umjesto toga, on razmišlja o tome kako da pažljivo “podnese ostavku”.

Nije ljubomoran

Ako muškarac želi vezu, važna mu je vaša odanost. Ne smeta mu da večerate sa bivšim? Izvucite zaključke. Jednostavno ga više ne zanimate. Ne pita ništa, ne govori ništa o sebi i pristojno odgovara na poruke, ali štedljivo? Znači, samo čeka trenutak da kaže da vas ne želi više ili se nada da ćete se povući bez objašnjenja. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,