Srijeda, 3. Marta 2021.
Tuzlanski.ba logo

Sexy kriminalac koji je očarao sve žene svijeta, postat će model kada izađe iz zatvora

Preuzmite sliku

Jeremy Meeks, koji je postao internet senzacija nakon fotografije iz policijske stanice, definitivno će postati model kada izađe iz zatvora.

 • jeremy-meeks-sexy-kriminalac2
 • Naime, nakon što ga je fotografija iz policijske stanice svjetski proslavila, Jeremy kaže da je „nevjerovatno blagoslovljen i veoma zahvalan“ što ljudi cijene njegov izgled, a iz zatvora će biti pušten u novembru.

  Jeremy trenutno služi dvadesetsedmomjesečnu kaznu zatvora u Nevadi zbog ilegalnog posjedovanja oružja. Ipak, on vrijeme u zatvoru koristi da dotjera svoje tijelo, dok sarađuje s agentima koji mu traže angažmane nakon što bude pušten na slobodu.

  Meeks je navodno već potpisao ugovor od 20 hiljada dolara zahvaljujući reakciji na njegovu sliku (a to je sića u odnosu na ono što ga čeka).

  “Nikada nisam slutio da će neko tako reagovati na moj izgled, hvala vam, osjećam se veoma blagoslovljeno“

 • jeremy-meeks-sexy-kriminalac3
 • Osim modelinga Jeremy želi i da glumi u kriminalističkim serijama. Ipak, sve o čemu on razmišlja trenutno jeste koliko mu nedostaje porodica.

  “Nedostaje mi porodica. Nedostaje mi sin, to je jedina stvar koja mi je na umu. Dobio sam podršku od moje porodice, prijatelja, ali i fanova. Dobijam na hiljade pisama svaki mjesec, hvala vam svima“, zaključio je on.

  (super zena)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , ,