Srijeda, 26. Juni 2019.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Šest ženskih pitanja koja veoma nerviraju muškarace

Žene i muškarci su različiti. Imaju drugačija razmišljanja i dok žene vole da postavljaju hiljadu pitanja, muškarce neka od njih zaista iritiraju.

Kada ćemo se vjenčati?

Ako postavljate ovo pitanje zavidnom upornošću, onda postoji velika šansa da je odgovor – nikada. Možda ste sanjali o raskošnom vjenčanju od djetinjstva, ali to ne znači da je vaš muškarac sanjao o istoj stvari. Misli o vjenčanju i česta pitanja podsjećaju muškarca da moraju završiti svoj momački život, i to je za njih jako uznemiravajuće. Neka ponuda za vaše srce i ruku “sazri” u muškarcu. Možete samo ponekad, malo nagovijestiti.

Gdje si bio?

Uopšteno gledano, ovo pitanje je često buntovno ili bolje rečeno, miriše na skandal. Naravno, mnogo zavisi od tona kojim postavljate pitanje. Zaboravite na ovo pitanje jer u vezi treba isključiti i režim “ispitivača na saslušanju”.

Da li si primijetio nešto?

Da, kupili ste novu haljinu i veoma ste ponosni na to, ali je upravo došao sa posla i veoma je umoran. Sada mu je potreban dobar biftek i možda dobar seks, a ne modni defile.

Da li me voliš?

Naročito ako ovo pitanje postavljate pet puta dnevno. Jedva da je uspio da prestane da vas voli negdje popodne, a vi ponovo pitate. Zapamtite da je ponekad muškarcima teško da izraze svoja osjećanja, pogotovo riječima. Sigurno dokazuje svoju ljubav prema vama djelima: cijenite to!

O čemu sada razmišljaš?

Naravno, želite čuti nešto iz serije “o tebi, voljena”. Ali ne zaboravite da se svijet ne vrti oko vas. On i dalje ima rođake, posao, prijatelje, omiljeni fudbalski tim… Možda razmišlja o tome da li će ujutru uzeti kišobran ili gde da nabavi karte za finale Svjetskog prvenstva. Njegov zamišljen pogled nije opravdanje da mu stavljate nož ispod grla i optužujete ga za sve smrtne grijehe.

Da li sam debela?

Činjenica da je sa vama, nagovještava da je vaša figura prilično zadovoljavajuća. Zašto onda organizujete ovo mučenje? Ne sviđa vam se način na koji izgledate? Idite u teretanu i angažujte trenera. (zenskimagazin.rs)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,