Ponedjeljak, 27. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Šest tipova muškaraca koji se nikada neće oženiti

Preuzmite sliku

Možda zvuči grubo, ali neki su muškarci dobar “materijal” za brak, a neki nisu.

U bračnoj zajednici traži se vjernost, iskrenost, predanost, spremnost na kompromise i stavljanje sebe na drugo mjesto. Neki frajeri tih kvaliteta jednostavno nemaju, a evo kojih je to šest tipova muškaraca koji nisu poželjni supruzi.

1. Muškarac koji vam je slomio srce i nikada se zbog toga nije ispričao

To što on vas vidi skupa do kraja života i u sretnom braku ne znači da mu je žao što vas je nekad prije povrijedio. Iako svako može pogriješiti, biti sposoban priznati pogrešku i biti s nekim ko može napraviti to isto vrlo je važno za sretan brak.

2. Nevjeran muškarac

Zabluda je da će se muškarac koji je u vezi bio nevjeran u braku odjednom preobratiti i biti vjeran. Pa čak i ako bude tako, takvom muškarcu nikada nećete moći vjerovati u potpunosti. A kakav je to onda brak?

3. Egoističan muškarac

U ljubavi i braku nekad same sebe moramo staviti na drugo mjesto. Muškarci koji su previše okupirani sobom i sami sebi (uvijek) najvažniji nisu sposobni vaše potrebe nekad staviti na prvo mjesto, zbog čega nisu dobri bračni suputnici.

 • 4. Prevarant

  Muškarac koji zezne nekoga kako bi došao do brze i lake zarade, pa bio to i njegov zao šef koji je to zaslužio, nije osoba kojoj možete vjerovati. Pa i ako to nikada ne bi napravio vama, nikada ne znate kada biste vi mogli nadrapati zbog njegovih djela.

  5. Lijenčina

  Suprotna krajnost radoholičaru je lijenčina. I ako je trenutačno nezaposlen, vašoj vezi može pridonijeti ako na sebe preuzme kućanske poslove, brigu o djeci i slično. Koja žena želi supruga koji samo sjedi na kauču, gleda TV i ništa mu se ne da?

  6. Muškarac koji se ne zna nositi s problemima

  U vjenčanim zavjetima dio “u dobru i u zlu” ne postoji bez razloga. Muškarac koji se isključuje i udaljava čim se pojavi neki problem neće biti uz vas kada ga budete najviše trebali. Ne treba vam suprug na kojeg nećete moći računati. (zadovoljna.hr)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , ,