Subota, 31. Jula 2021.
Tuzlanski.ba logo

Šest romantičnih stvari koje muškarci očekuju od žena

Preuzmite sliku

Od muškaraca se očekuje da naprave prvi korak, a posebno na početku veze. Oni su ti koji će kupiti crvenu ružu, uputiti komplimente, piše 7sisters.

Međutim, postoje romatične stvari koje muškarci očekuju da za njih uradi djevojka.

Koketiranje

Ovo muškarci očekuju pogotovo u početnoj fazi veze. Koketiranje je to što djevojka jasno govori muškarcu da je za nju simpatičan i da joj je zanimljiv. Ako komunicirate suhim, suzdržanim tonom, muškarac će pomisliti da sa njim vodite razgovor iz pristojnosti.

 • Pohvala

  Ne samo da žene vole da čuju pohvale i  muškarci su jako pohlepni za lijepim riječima. Ali oni su veoma rijetko komplimentirani.

  Mišjenje o njemu

  Muškarac voli da zna koji je vaš stav o njemu. Barem mu prvo napišite ili mu kupite neku slatku sitnicu kada idete u kupovinu.

 • Pažnja

  Prije svega, to je sposobnost slušanja. Ponekad je razgovor bez određene teme dovoljan da se osjeti povezanost duša. Glavna stvar je da se prema svim njegovim riječima odnosite s pažnjom i telefon ostavite po strani. Pažnja se također ogleda kroz različite sitnice koje će mu uljepšati dan. Na primjer, šolja kafe ujutro u krevetu ili poseban set posteljine za noć zajedno.

  Prilika da se pobrine za vas

  Za čovjeka je važno da je heroj u očima lijepe osobe. Zato, nemojte odbacivati ​​njegovu pomoć čak i ako je zaista ne trebate. Pustite ga da vas “spasi” u tako “teškoj i očajnoj” životnoj situaciji kao što je trenutni dodir. Biti malo slab i dopustiti mu da se osjeća kao muškarac također je romansa.

  Spontana nježnost

  Dodir je najiločniji jezik ljubavi. Dodirnite ga kada on “ne čeka.” Držite se za ruke kada se vozite u automobilu. Prigrlite ga dok gleda film. Naučite da laskate kao mačka, to odlično prolazi. (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , , ,