Utorak, 16. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Sedam znakova koji pokazuju da je muškarac spreman za dugu vezu

Preuzmite sliku

Vrijeme je da saznate da li je on zaista “materijal” za iskreni ljubavni odnos.

Ovo je sedam znakova koji pokazuju da je muškarac spreman za dugu vezu. Upoznali ste dečka, koji bi mogao da bude “onaj pravi”, ali još ste nesigurni kakva je budućnost vaše veze? Da vam olakšamo, stručnjaci navode sedam načina da provjerite da li je on zaista “materijal” za dugu vezu.

Ima kućnog ljubimca

Muškarac koji voli životinje vjerovatno ima svoju osjetljivu i nježnu stranu. Posjedovanje kućnog ljubimca često može da zadaje isto toliko brige koliko i malo dijete. Da li on sve ne baš zabavne poslove koji se tiču kućnih ljubimaca obavlja sa strpljenjem? Da li pravilno pokazuje ljubav i privrženost? Kućni ljubimci omogućuju da iz nas izađe ono najbolje.

 • Ljubazno se odnosi prema konobarima i ostalim ljudima

  “Ako se vaš dečko lijepo ponaša prema drugima, posebno onima iz uslužnih djelatnosti, to pokazuje da je on osoba koja ima poštovanja. Ako ste ga posmatrali duže vrijeme i uvijek je bio ljubazan i dosljedno se odnosio prema drugima, to je odličan pokazatelj da je on dečko za ozbiljnu vezu”, navodi psiholog Marni

  Razgovarate o sigurnom seksu

  Ako vas dvoje možete da vodite otvoren i iskren razgovor o sigurnom seksu, to znači da on preuzima odgovornost za svoje zdravlje i zdravlje drugih. Takođe bi trebalo da mu kažete ako je seks bolan.

  Želi da upozna tvoje roditelje

  Neki muškarci su u velikom strahu pri samoj pomisli na to da ćete ih upoznati s roditeljima. Ali ako vas on vidi u svojoj budućnosti, pokazaće iskreno zanimanje i entuzijazam zda upozna i provodi vrijeme s njima. Kad vaš partner daje prioritet sastanku s vašim roditeljima, on također  daje prioritet vašem odnosu.

 • Razgovara s vašim prijateljima

  On cijeni vaše prijatelje i prijateljice i poštuje ih kao ljude. Zna da su to pojedinci koji su važan diio vašeg života i želi da ih bolje upozna. Uzbuđen je kad sazna o vama sve što može, uključujući i prijatelje koji vas okružuju. Kad je sa vašim prijateljima, on se trudi da razgovara s njima, pronađe zajedničke teme, angažuje se i upozna ih jer mu je stalo.

  Dobro se nosi s onim danima kada ste u PMS-u

  Tokom menstruacije ste vjerovatno loše raspoloženi i osjećate nadutost i mučninu u to doba mjeseca. Njegova otvorenost i prihvatanje onoga kroz što prolazite pokazuje vam kako će se nositi sa usponima i padovima do kraja zajedničkog života. Dakle, ako vam donese lijekove za ublažavanje grčeva ili vam izmasira leđa kad imate menstruaciju, čuvajte ga.

  Planirate budućnost

  Planirate zajednički odmor sljedećeg ljeta? To je dobar znak da je on zainteresovan za vezu na duge staze. Ako vas pozove na rođendansku zabavu svo rpđaka koja je za tri mjeseca ili na vjenčanje koje je za šest mjeseci, to znači da planira da bude sa vama i u budućnosti. (objektiv.rs)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , ,