Ponedjeljak, 29. Novembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Saznala da se njena DNK podudara sa više od 50 osoba, pa postala paranoična oko veza i izlazaka

Preuzmite sliku

Jednog dana Izzy je kontaktirala nepoznata žena, tvrdeći da je došlo do podudaranja DNK s njenom kćerkom.

Korisnica TikToka tvrdi da joj je DNK test pomogao otkriti da ima više od 50 polubraće, odnosno polusestara, zbog čega je postala paranoična oko veza, prenosi net.hr.

Izzy je pratiteljima objasnila da je testiranje obavila 2018. jer je htjela znati odakle joj potiču preci. Osim što je otkrila da nema italijanske korijene, kao što je dotad mislila, kontaktirala ju je druga žena koja je koristila istu uslugu testiranja. Rekla joj je da je došlo do podudaranja DNK s njenom kćerkom.

@izzyvn_98what a life lol ##donorbaby ##triplets ##siblingcheck ##ancestrydna ##IDeserveTuitionContest ##fypシ ##ZFlipClackdown

♬ original sound – Sarah Cothran

“Potom me pitala jesam li dijete donora sperme jer je njena kćerka jest. Počela sam paničariti jer bi mi mogla biti polusestra jer sam dijete donora. Potom mi se javila donorova polusestra koja mi je otkrila da je u kontaktu s drugim majkama koje su koristile njegovu spermu te da su njegova djeca dio Facebook grupe u koju bih se trebala učlaniti“, prisjetila se Izzy.

U grupi je bilo više od 50 članova razne dobi, a sve je povezivao isti otac. Djevojka priznaje da je među njima vladala paranoja zbog brojnosti, posebno zato što bi mogli završiti u vezi s nekim ko im je u rodu.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,