Četvrtak, 16. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Saznala da je dečko vara, pa sve poruke s drugim djevojkama isprintala – i zalijepila na zid

Preuzmite sliku

Emely, korisnica TikToka, objavila je na svom profilu priču o tome kako se osvetila bivšem dečku za varanje. 

U jednoj od objava ispričala je kako je sumnjala da je vara – skrivao je mobitel, gasio dijeljenje lokacije na mobitelu, ne bi se javljao – ali on bi joj stalno govorio da je luda i da će tim optužbama samo ugroziti njihovu vezu. Ipak, ona je pronašla dokaze – poruke s drugim djevojkama – i odlučila da je njihovom odnosu došao kraj.

@lovetruthinkCheater cheater pumpkin eater 💁🏼‍♀️ ##fyp ##boyfriends ##girlfriend ##couplegoals ##cheater ##snowstorm ##colddays ##diy ##craft ##viral ##lgbt♬ Oh No – Kreepa

Isprintala je sve dokaze o varanju koje je mogla pronaći i njima ukrasila njegovu spavaću sobu – bilo ih je toliko da je cijeli jedan zid i veliko ogledalo uspjela pokriti.

@lovetruthinkCheater cheater pumpkin eater PART 2! ##fyp ##boyfriends ##girlfriend ##couplegoals ##cheater ##snowstorm ##colddays ##diy ##craft ##viral ##lgbt♬ Oh No – Kreepa

Kaže kako joj je bilo potrebno 2 sata da završi sa ‘iznenađenjem’, a dugo se premišljala treba li ostati i vidjeti njegovu reakciju ili ne. Odlučila se za drugu opciju – ukrasila je prostor balonima, nazvala ga i rekla da javi kada krene kući, blokirala ga i samo nestala.

“Nisam bila prisutna da vidim njegovu reakciju jer je jednom prije varao, ali je uspio izmanipulisati sa mnom da mu sve oprostim. Nisam htjela da se to ponovno dogodi”, objasnila je.

@lovetruthinkAnswer to @kindrazenonian I hope this helps. ##fyp ##cheater ##viral ##boyfriends ##loveyourinsecurities

♬ original sound – Emely

Nevjerni partner pokušao je kontaktirati, ali nije se ispričao niti pitao za oprost već je sve negirao!  “Trebalo mi je dva sata za sve, ali vrijedilo je. Koristila sam super lijepilo, teško će skinuti sve te papire. Svaka djevojka koja dođe kod njega znat će odmah da je prevarant.” (vecernji.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,