Ponedjeljak, 27. Juna 2022.
Tuzlanski.ba logo

Saznala da je dečko vara na neobičan način: ‘Primijetila sam njegov palac na Instagram objavi druge cure’

Preuzmite sliku

Zbog ljubavi ljudi rade svakakve lude stvari, a neki su spremni učiniti zaista svašta. Tako je jedna djevojka na Tik Toku ispričala kako se zbog zaljubljenosti pretvorila se u pravu detektivku, te je sumnjajući da je dečko vara, slučajno preko fotografije na Instagramu otkrila da je s drugom djevojkom.

U videu kojeg je podijelila ispričala je kako je shvatila da je na fotografiji njezin dečko jer je prepoznala njegovu naruždbu koju uzima uvijek za doručak, kao i njegov palac na ruci, koji je također bio na fotografiji.

– Postao mi je sumnjiv zadnjih sedam dana i onda je rekao da ide na vikend s prijateljima. Išla sam na njegov Instagram profil vidjeti koga prati i tada sam vidjela da je počeo pratiti neku novu djevojku i tako sam došla do njezine fotografije. Najgore od svega je što sam mislila da to traje kratko, ali ona mi je otkrila da to traje koliko i naša cijela veza, otprilike 2,5 godine – rekla je u videu.

 • Objasnila je i da ta djevojka također nije znala da je on vara i da se ne ljuti na nju jer prolazi isto što i ona. Što se tiče njega, rekla je da je prekinula sve kontakte s njim i da ne zna jesu li njih dvoje još zajedno, ali da je čula da on svima priča da nije nijednu od njih dvije varao.

  Korisnici su se jako zainteresovali za njezinu priču i mnogi su joj u komentarima iskazali podršku, a neke djevojke podijelile su svoja slična iskustva s prevarama.

  – Ja sam prepoznala stopalo svog bivšeg dečka na fotografiji s plaže koju je objavila jedna djevojka. Jednostavno sam znala da je on – napisala je jedna korisnica.

  – Čula sam njegov glas na objavi jedne djevojke i znala sam odmah da se radi o njemu, iako je rekao samo jednu riječ – dodala je druga. (vecernji.hr)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

     
  Ključne riječi: , , ,