Petak, 30. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Saznajte prave razloge zbog kojih žene varaju!

zena-vara
Preuzmite sliku

Tako je prema rezultatima istraživanja čak 58 posto žena prevarilo svoje partnere, a prevara je često bila uzrokovana popijenom čašicom više (27 posto žena)

\"zena-vara\"Možemo biti prevareni na razne načine, pa čak i one potpuno neočekivane. Magazin Woman\'s Health proveo je istraživanje te otkrio što to žene doista skrivaju, o čemu najčešće lažu i zašto varaju.

Tako je prema rezultatima istraživanja čak 58 posto žena prevarilo svoje partnere, a prevara je često bila uzrokovana popijenom čašicom više (27 posto žena).

No postavlja se i pitanje zašto žene zapravo varaju. Magazin Woman\'s Health kaže da su istraživanjem otkrivena tri glavna razloga zašto varaju pripadnice ljepšeg spola, a to su dosada, osjećaj nesigurnosti u vezi te prestanak zaljubljenosti u partnera. Istraživanje je pokazalo i da je 18 posto žena uhvaćeno u prevari, a četiri od devet žena smatraju da je prevaru bolje prešutjeti i praviti se kao da se nikada nije dogodila, prenosi Tportal.hr.

No ne varaju žene samo na ljubavnom planu. Tako ih je 67 posto priznalo da su varale na ispitu, a dvije od pet žena svom omiljenom frizeru prešućuju odlazak u neki drugi frizerski salon.

Nisu žene posve iskrene ni po pitanju dijete pa tako njih 37 posto svakodnevno vara i ne poštuje dijetni režim, a najčešće ga prekrše jedući \'zabranjenu\’ hranu poput sladoleda, pizze i prženih krompirića.

Čak 52 posto žena brine se i pita se vara li ih njihov partner, 73 posto žena smatra i da je slanje seksi poruka prevara, a njih 67 posto viđalo se s oženjenim muškarcem.

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: