Četvrtak, 29. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Saznajte koje su poze u sexu idealne za vaš horoskopski znak

Preuzmite sliku

Saznajte koja poza u seksu je idealna za vaš horoskopski znak i uživajte u najboljem seksu do sada.

Ovan

Za uzbudljive Ovnove seks je prava avantura kojoj je malo začina uvek dobro došlo. Žena potrbuške leži na ivici kreveta tako da joj tijelo od struka visi preko ivice. Muškarac iza nje kleči na podu, naslanja ruke na njene bokove i diktira igru.

Bik

Poza “makaze” idealna je za ovaj znak. Muškarac leži na leđima, jedna mu je noga ispružena, a druga savijena u kolenu kao da se sunča. Žena sjedi na muškarcu tako da nogu stavlja između bedara.

Blizanci

Doggy style odličan je izbor za Blizance. Žena kleči na krevetu s glavom i grudima na krevetu ili je naslonjena na sto, umivaonik ili ogradu, a muškarac je iza nje. Muškarac kleči ili stoji i diktira tempo.

Rak

Osećajnim rakovima prija intima. “Spun” poza u kojoj muškarac i žena leže na boku pripijeni jedno uz drugo odličan je izbor. Ako želite da malo začinite onda žena savije gornji dio tijela prema naprijed u L položaj, a muškarac diktira igru i privlači partnerku držeći je za kosu ili ramena.

Lav

Muškarac leži na leđima, a žena sjedi na njemu tako da ga gleda u oči. Žena se poigrava bokovima u svim smjerovima.

Djevica

Djevice vole da budu u centru zbivanja. Njihova omiljena poza je “Doggy style“. Ako želite malo da se poigrate neka partner klekne na jedno koljeno i osloni se na drugu nogu, a partnerka neka potpuno spusti gornji dio tijela.

Vaga

Misionarska poza će oduševiti sve Vage. Muškarac leži na partnerki naslonjen na ruke, a žena podiže noge na njegova ramena.

Škorpija

Poza za super žene u kojoj muškarac leži raširenih nogu, savijenih u kolenima, a žena kleči na njemu nagnuta prema naprijed i naslonjena na ruke. Muškarac podiže njenu stražnjicu i diktira igru.

Strijelac

Impulsivnim Strijelcima malo egzibicije uvek dobro dođe. Žena leži na leđima, a muškarac ispred nje kleči. Žena podiže karlicu i stavlja noge partneru na ramena. Muškarac pridržavajući bokove diktira tempo.

Jarac

Jarčevi se najviše uzbude u klasičnoj pozi u kojoj žena sedi ili čuči na muškarcu i pokretima i gibanjem bokova diktira tempo.

Vodolija

I u slučaju Vodolije žena drži konce. Muškarac sjedi na krevetu naslonjen na zid kao u fotelji, a žena čuči na njemu okrenuta i istom smjeru. Muškarac postavlja ruke ispod njene stražnjice i diktira brzinu i dubinu penetracije.

Riba

Kompleksne i strastvene ribe vole akciju i vratolomije. Žena stane u položaj kao da će da napravi stoj na rukama, a muškarac joj prilazi i podiže noge kao u tačku, prisloni je na svoje tijelo i namješta u položaj koji je ugodan za oba partnera.

Tuzlanski.ba / Novinske agencije

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: