Ponedjeljak, 17. Januara 2022.
Tuzlanski.ba logo

Savršeni stan za kolekcionare automobila (FOTO)

Preuzmite sliku

Ovaj ekskluzivni paket sadrži propusnice za prvi red za Grand Prix Australije…

CollectionSuites nudi vam priliku da posjedujete svoju oazu superautomobila. Kompleks sa trideset osam jedinica nalik stanovima, koji je namijenjen za skladištenje rariteta poput umjetnosti, vina, alkoholnih pića, dvotočkaša i četvorotočkaša, nalazi se na samo dvadeset minuta od centra Miamija.

Vlasnik jedne od ovih jedinica dobiće apartman od 240 kvadratnih metara, koji sadrži podove od polirane keramike, kupatilo sa tuš kabinom, bar, mezanin od starog drveta do kog se dolazi uz pomoć spiralnog stepeništa, kao i prostor za zabavu opremljen Apple TV-om i surround sound sistemom, kao i dodatnih 100 kvadratnih metara privatnog dvorišnog prostora sa Kalamazoo grilom. Naravno, tu je i prostor u prizemnom nivou za sedam automobila, ali, ako se ukaže potreba i više njih može biti smješteno, prenosi Luxlife.rs.

“Možemo ugraditi šta god želite”, kaže osnivač kompanije i vozač trkačkih automobila, Huan Manuel Fajen. “Ako želite lift, ugradićemo lift. Možemo staviti ili dva ili tri lifta i povećati prostor za broj automobila, jer je visina plafona 9 metara”.

Ovaj paket takođe dolazi sa instalacijom drugog televizora od 85 inča, muzičkih i video sistema Sonos, poboljšanog LED osvjetljenja i konfiguracijom sigurnosne kamere.

Kao završni dodir, Taschen ekstremno ograničeno Art Edition of Ferrari biće idealni dekor za svakog ljubitelja automobila. Ovo izdanje sadrži 514 strana koje se bave istorijom ovog brenda, a dolazi u aluminijumskom kućištu koje je oblikovano po uzoru na V12 motor i prodaje se po cijeni od 30.000 dolara. Ostatak dekoracije enterijera, prepušta se vlasnicima.

“Ovaj apartman je dobar za osobu koja zna i cijeni ono što posjeduje”, objašnjava Fajenov sin Lino. “CollectionSuites je projekat kreiran od strane kolekcionara, za kolekcionare”.

Cijena ovog paketa kreće od 960.000 dolara. Sve druge informacije možete dobiti na siteu kompanije. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,