Subota, 4. Decembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Samoprozvana “razaračica brakova”podijelila svoje savjete kako uočiti znakove da vas partner vara…

Preuzmite sliku

Amy Kupps (32), samoprozvana “razaračica brakova” koja voli biti ljubavnica oženjenim muškarcima, podijelila je svoje vrhunske savjete kako uočiti znakove da vas partner vara. Sebe smatra stručnjakinjom za varanje i izvanbračne odnose, nakon što se rastala od bivšeg muža koji ju je prevario, kako piše The Sun.

“Niko nikada ne želi misliti da ih dečko ili muž vara, ali može postojati mnogo suptilnih znakova koje inače nikada ne biste primijetili. Također, ženska intuicija je najmoćnije oruđe u vašem arsenalu, ako sumnjate da se nešto događa, slijedite svoju intuiciju. Šanse su da ste u pravu i da on nešto skriva”, objasnila je Amy te podijelila koje su najveći znakovi i promjene na koje treba paziti.

Predobro ponašanje

Ako vaš partner počne biti ljubazniji nego inače, to bi mogao biti znak da ne namjerava ništa dobro. “Postoje očiti načini kao što je pretjerano ugodan, pogotovo ako inače nije pažljiv. Nešto drugo je da vam počne kupovati nasumične poklone koje inače ne čini, poput cvijeća ili nakita. Za mene je to veliki pokazatelj”, objasnila je Amy.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amy Kupps (@amy.kupps93)

Ako počnu zaboravljati

Slušaju li jednim uhom kad pričate? Zaboravljaju li učiniti važne stvari koje su obećali? Ovo bi mogao biti vrlo loš znak. Amy je objasnila: “Mislim da mnogi ljudi zanemaruju kada njihove druge polovice odjednom postanu zaboravne. To obično znači da im je um negdje drugdje i da vi nemate njihovu punu koncentraciju.”

Više tuševa, više afera

Kozmetičke rutine mogu se promijeniti, ali ako primijetite da se vaš partner češće tušira ili stalno koristi kremu nakon brijanja ili parfema, pripazite. “Tušira li se više nego inače? Odjednom koristi kremu nakon brijanja i pazi o svojim dlakama? Za mene je to veliki razlog za zabrinutost. Morate se zapitati zašto se toliko pere i želi li se riješiti neugodnih mirisa poput ženskog ‘mirisa’ ili parfema”, tvrdi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amy Kupps (@amy.kupps93)

Njihov stil se mijenja

Ako vaš partner promijeni ili počne ulagati više truda u svoj cjelokupni izgled, možda postoji razlog. Ovo je još veći znak ako se radi o radnim danima i ako su spomenuli da imaju novu kolegicu. Amy kaže da biste se trebali zapitati za koga se sređuju i zašto im je odjednom toliko stalo do izgleda, prenosi Večernji list.

Skrivanje mobitela

Čuvaju li pomno svoj telefon? Odjednom ga uzmu sa sobom kad god napuste sobu? “Ako vaša druga polovica počne posvuda ići s mobitelom, postane čudan ako ga dodirnete i uvijek ga ostavi ekranom prema dolje, ovo je veliki znak da varaju. U što gledaju što ne žele da vidite?, zaključila je Amy. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje