Srijeda, 19. Januara 2022.
Tuzlanski.ba logo

Sako pruža dozu elegancije

Preuzmite sliku

Ako planirate šoping, nećete požaliti odlučite li se za neke od klasičnih odjevnih komada. Idealno za trenutnu sezonu, bijelo pletivo sjajno će se uklopiti u svaki outfit, a zbog suptilnog izgleda uvijek će u fokus staviti ostale komade koje odijevate, tako da vam niko neće zamjeriti što često nosite isti džemper.

Ako niste ljubiteljica strogih crnih sakoa, nećete pogriješiti ako se odlučite za neki u neutralnoj boji koji krase, naprimjer, velika zlatna dugmad. Sakoi svakoj vašoj kombinaciji daju dozu elegancije, pa ćete tako, nabacite li ga na običnu majicu i farmerice, imati spreman outfit za poslovni sastanak.

Bilo da se radi o baloneru ili vunenom kaputu, ovo je komad koji ćete nositi godinama i uz koji nećete morati dvojiti čak ni kada su vrlo svečane kombinacije u pitanju, piše “Oslobođenje”.

Nakon što pronađete elegantne hlače koje laskaju vašoj figuri, ni u jednom trenutku nećete morati razmišljati što obući u iznenadnoj svečanoj prilici. Ali, osim svečanih, ove hlače sjajno idu uz dnevne kombinacije. Mogućnosti imate veoma mnogo. Izbor je na vama. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,