Utorak, 25. Juni 2019.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Sa više od 100 milionera proputovala je cijeli svijet: Ovako izgleda život lovca na novac

Nadia otkriva da je vremenom usavršila trikove i zna gdje može da pronađe ovakve muškarce, ali sebe ne smatra sponzorušom.

Nadia Essex je djevojka iz Chelseja u Londonu, koja je odrasla u bogatoj porodici.

 • nadia-essex2
 • Nažalost, njeni otac i majka su devedesetih godina doživjeli bankrot i više ništa nije bilo isto.

  Navikavši se na luksuz od djetinjstva, kada je vidjela majku kako zbraja posljednje novčanice koje su ostale u kući da bi joj kupila knjigu, Nadia je odlučila da takav život nije za nju.

  Tada se posvetila misiji – naći bogatog muškarca!

  “Dosta mi je zabavljanja sa momcima bez novca. Poštujem sebe i želim lijepe stvari“, objasnila je ona i dodala da ona nije osoba koja se zadovoljava osrednjim stvarima, već za sebe želi samo najbolje.

  Do sada je bila sa više od 100 milionera, ali još uvijek nije našla priliku za sebe. Ali, to nije bilo uzalud potrošeno vrijeme, jer je sa njima proputovala cijeli svijet i dobila mnoštvo skupocijenih poklona.

  Na pitanje kako dolazi do njih, Nadia otkriva da je vremenom usavršila trikove i zna gdje može da pronađe ovakve muškarce.

  “Milionere nećete pronaći u lokalnom kafiću, zato morate da znate za sva lijepa mesta u Londonu. Što se tiče izgleda, morate se obući adekvatno. Nikako previše gole grudi ili noge, treba da pokažete prefinjen stil“, savetuje Nadia.

 • nadia-essex3
 • Ali, ona za sebe ne misli da je sponzoruša, već žena koja zna šta hoće i može da ima sve.

  “Da je u pitanju samo novac, odavno bih bila udata i nosila dijamant bogataša koji me ne privlači. Nisam se udala zato što uz novac želim i ljubav, bajku, leptiriće u stomaku”, otkriva ona.

  U jednom intervjuu pitali su je šta bi uradila kada bi ugledala zgodnog majstora, od koga bi joj srce zaigralo, Nadia kaže da tu nema šanse da se išta desi, da bi ga brzo zaboravila.

  “Volim da su moji muškarci bogati i da privlače pažnju gdje god da se pojave“, zaključila je ona. (stil.rs)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje